Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kazanės „Rubin“ įsigijo ne vieno Anglijos klubo medžiotą prancūzą Yanną M‘Vila

Trečiadienį vakare savo oficialioje svetainėje Prancūzijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujantis „Rennes“ klubas pranešė, kad atsisveikina su atraminiu saugu Yannu M‘Vila, kuris nuo šiol vilkės rusų „Rubin“ ekipos marškinėlius.
Yannas M'Vila
Yannas M'Vila / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kazanės Rubin

22 metų Y.M‘Vila vasarą buvo siejamas su stipriais Anglijos klubais, tokiais kaip Londono „Arsenal“ ir „Tottenham Hotspur“, žiemą futbolininku domėjosi „Queens Park Rangers“, „Newcastle United“ ir „Fulham“ ekipos, tačiau žaidėją įsigijo netikėtai į kovą įsitraukusi Kazanės „Rubin“ komanda.

Rusijos klubas už šį prancūzą neoficialiais duomenimis sumokėjo 8 milijonus svarų sterlingų. Vasarą jo vertė buvo išaugusi iki dukart didesnės sumos.

Y.M‘Vila yra „Rennes“ jaunimo akademijos auklėtinis, o pagrindinėje komandoje rungtyniauja nuo 2008-ųjų metų. Nuo to laiko dažniausiai atraminio saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas sužaidė 150 rungtynių, įmušė keturis įvarčius ir atliko tiek pat rezultatyvių perdavimų. Dvylika kartų futbolininkas jau atstovavo ir Prancūzijos nacionalinei rinktinę bei kartą pasižymėjo įvartčiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius