-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 22

Keistasis futbolo sezonas priartėjo prie naujų posūkių

Turino „Juventus“ sezono startas buvo varganas. Traumų virtinė apkarpė žaidėjų pasirinkimą. Komandos rezultatai kėlė didžiulį nusivylimą. Prabėgus nepilnam mėnesiui, treneris Massimiliano Allegri viename interviu pasakė, kad „kažko trūksta“, atkreipdamas dėmesį į kelis futbolininkus.
Angelis Di Maria
Angelis Di Maria / Imago / Scanpix nuotr.

Reikalai nepagerėjo. Spalio pradžioje ėmė rodytis ženklai, kad „Juventus“ jau traukiasi iš „Serie A“ čempionų titulo lenktynių. Komanda atsidūrė ant iškritimo iš Čempionų lygos slenksčio, bet M.Allegri sulaukė viešo Andrea Agnelli palaikymo. Tai retai būna labai geras ženklas, jei prieš tai pripažįstama, jog komandai turėtų būti „gėda“ dėl rezultatų.

Kaip paaiškėjo vėliau, tai dar nebuvo žemiausias taškas. Tiesą sakant, toli gražu. Lapkričio pabaigoje A.Agnelli ir kiti „Juventus“ valdybos nariai atsistatydino. Veikiausiai tai buvo padaryta dėl 18 mėnesių trukusio Italijos prokurorų finansinio tyrimo, susijusio su klubo veikla perėjimų rinkoje.

Klubas neigė padaręs nusikaltimą.

Kitą dieną UEFA paskelbė, kad pradeda tyrimą dėl to, jog „Juventus“ galimai klaidino pagrindinę Europos futbolo organizaciją. Tai reiškia, kad klubui gali būti skirtos sportinės sankcijos. Jau nekalbant apie teisines.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius