-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelnes ir vėl susiplėšęs Z.Zidane'as džiaugiasi, M.Pellegrini – nekapituliuoja

„Nemanau, kad dabar Madrido „Real“ yra favoritai“, – po antradienį nulinėmis lygiosiomis pasibaigusių pirmųjų UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynių kalbėjo „Manchester City“ vairininkas Manuelis Pellegrini.
Zinedine'as Zidane'as
Zinedine'as Zidane'as / „Scanpix“ nuotr.

Jo vadovaujama komanda šešiolika metų laukė Čempionų lygos pusfinalio, tačiau jame nesukūrė beveik nieko. Tiesa, viskas galėjo baigtis ir dar prasčiau, jei ne dvikovos pabaigoje du kartus fantastiškai sužaidęs vartininkas Joe Hartas.

„Scanpix“ nuotr./Manuelis Pellegrini
„Scanpix“ nuotr./Manuelis Pellegrini

„Real“ ekipai šiose rungtynėse negalėjo padėti Cristiano Ronaldo, o po pirmojo kėlinio buvo pakeistas Karimas Benzema, tačiau ir šių aplinkybių savo koziriu šeimininkai paversti nesugebėjo.

„Jeigu negali laimėti, tuomet lygiosios yra geriausias rezultatas, – filosofiškai po mačo buvo nusiteikęs M.Pellegrini. – Nesu patenkintas lygiosiomis, bet iki Davido Silvos traumos intensyviai gynėmės ir varžovams nesuteikėm šansų. Tiesa, rungtynių pabaigoje mums pasisekė, kai standartinėje situacijoje po kampinio puikiai sužaidė J.Hartas.“

Jeigu negali laimėti, tuomet lygiosios yra geriausias rezultatas.

Pasak čiliečio, nulinis rezultatas pirmosiose rungtynėse nereiškia, jog šios poros svarstyklės pradėjo krypti Ispanijos klubo naudai.

„Nemanau, kad dabar „Real“ yra favoritas vien dėl to, jog šį sezoną sužaidėme ne vienerias labai geras rungtynes varžovų aikštėse. Puikiai žaidėme ir prieš Kijevo „Dinamo“, ir prieš „Paris Saint Germain“, ir prieš „Sevilla“, – pabrėžė strategas.

Jo oponentas Zinedine'as Zidane'as, kaip įprasta, komandos veiksmams vadovavo kur kas emocingiau ir antrose Čempionų lygos rungtynėse iš eilės susiplėšė savo kostiumines kelnes.

VIDEO: Plyšusios Z.Zidane kelnės

Visgi tai garsiojo prancūzo nė kiek nejaudino.

„Rungtynės buvo sunkios, bet gerai gynėmės ir dėl to aš esu patenkintas. Žinoma, rungtynių pabaiga kiek nuvilianti, nes galėjome išpešti iš šios situacijos ir daugiau“, – pripažino legendinis prancūzas.

Anot Z.Zidane'o, Mančesteryje pasiektas rezultatas yra labai geras ir suteikia nemažai vilčių, kad į Milane vyksiantį finalą keliaus būtent jo auklėtiniai.

„Antrajame mače abiejų komandų galimybės vėl bus 50 prie 50, tačiau šį kartą žaisime namuose, o tai yra didžiulis pranašumas“, – neabejojo Z.Zidane'as.

Treneris prasitarė, kad Cristiano Ronaldo pasijuto blogai paskutinėje treniruotėje, tad savo lyderiu treneris rizikuoti nenorėjo.

„Nenorėjome rizikuoti ir bloginti situacijos. Su Karimu (Benzema – red. past.) yra kiek kitaip. Jis pradėjo jaustis blogai, todėl nusprendžiau jį pakeisti. Žinome, kokie svarbūs mums yra abu žaidėjai, tad nenorėjome, kad jie neatlaikytų fizinio krūvio. Tikėkimės, kad abu jie galės žaisti atsakomosiose rungtynėse“, – vylėsi Z.Zidane'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius