-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketinimu tyčia pralaimėti „Ekraną“ apkaltinęs Antanas Guoga: „Esu už sąžiningą sportą“

Verslininkas Antanas Guoga tiki, kad kalbos apie galimą „Ekrano“ pralaimėjimą dideliu skirtumu įkvėps panevėžiečius kovai su „Steaua“.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / PokerStars nuotr.

Vakar Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimas, kuriame cituojamas lažybų bendrovės „TonyBet“ savininkas Antanas Guoga.

Buvo paskelbta, kad verslininkas apie šiandien Rumunijoje vyksiančią UEFA Europos lygos dvikovą tarp Bukarešto „Steaua“ ir Panevėžio „Ekrano“ pareiškė: „Ekranas specialiai praloš ir praleis daug įvarčių“.

Pasak A. Guogos, šie žodžiai išimti iš konteksto: „Tikrai nenorėjau pasakyti, kad „Ekrano“ futbolininkai iš anksto nusiteikę specialiai pralaimėti kuo didesniu skirtumu. Neturiu nieko prieš Panevėžio klubą, net svarsčiau galimybę jį remti.“

„TonyBet“ savininko teigimu, vakarykštė situacija lažybų rinkoje, kuomet pasipylė lošėjų statymai už „Ekrano“ pralaimėjimą dideliu skirtumu ir lažybų bendrovės viena po kitos puolė drastiškai mažinti lažybų koeficientus arba kuriam laikui išiminėti lažybų įvykį iš pasiūlos, signalizavo, jog lošėjai iš anksto „žino“ šio įvykio baigtį.

„Esu už sąžiningą sportą ir, matydamas signalus lažybų rinkoje, jog kažkas gali būti ne taip, manau, jog elgiuosi sąžiningai, kai tokiais įtarimais pasidalinu su to klausiančiu spaudos atstovu. Kadangi visa ši istorija sukėlė „Ekrano“ futbolo klubo susirūpinimą, labai tikiuosi, jog tai duos papildomo parako futbolininkams savo puikiu žaidimu įrodyti, jog aš buvau neteisus“, - tikino A. Guoga.

Beje, „TonyBet“ savo pasiūloje paliko galimybę spėti „Steaua“ ir „Ekrano“ dvikovos baigtį.

Pastatę už „Steaua“ pergalę 1 litą lošėjai gali tikėtis vos 7 centų pelno. Pastačius litą už „Ekrano“ laimėjimą ir panevėžiečiams iškovojus pergalę, galima būtų gauti 22 litus.

Galima statyti ir už tai, kad Panevėžio klubas laimės arba pralaimės trijų arba didesniu įvarčių skirtumu.


Pirmąsias tarpusavio rungtynes Vilniuje 2:0 laimėjo "Steaua“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius