-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinijoje žaidžiantys Didier Drogba ir Nicolas Anelka gali likti be darbo

Kinijos Šanchajaus miesto „Shenhua“ klube rungtyniaujantis buvęs Londono „Chelsea“ puolėjų duetas Nicolas Anelka ir Didier Drogba gali likti be darbo, praneša ESPN.
Didier Drogba atvyko į Kinija
Didier Drogba atvyko į Kinija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Klubo vadovas Zhu Junas, kuriam šiuo metu priklauso 28,5 proc. klubo akcijų, reikalauja didesnės dalies, o to neįvykdžius žada nutraukti finansavimą.

Pagal susitarimą su klubu, Z.Junui per dviejų metų laikotarpį investavus 19 mln. eurų, jis turi teisę padidinti savo turimų akcijų dalį iki 70 proc. Šiuo metu akcijas valdo penkios skirtingos kompanijos, kurios į klubą pinigų neinvestuoja, Tuo tarpu Z.Junas nuo 2007 metų jau investavo per 75 mln. eurų.

Akcijų perdavimas vėluoja nuo 2009-ųjų ir tai pykdo Z.Juną.

Savaitgalį klubo rungtynes praleido kolumbietis Giovanni Moreno ir tai paskatino kalbas, kad „Shenhua“ nesugeba išmokėti kompensacijos jo buvusiam klubui iš Argentinos.

Jeigu Z.Junas nutrauks finansavimą, manoma, kad D.Drogba ir N.Anelka bus pirmieji futbolininkai, su kuriais „Shenhua“ turės atsisveikinti, mat jie abu uždirba po beveik 240 tūkst. eurų per savaitę.

33-iejų metų prancūzas N.Anelka į Kinijos klubą persikėlė šių metų sausį kaip laisvasis agentas. Puolėjas per 13 rungtynių pelnė 3 įvarčius. Prancūzas klube taip pat eina trenerio asistento pareigas.

34-erių Dramblio kaulo kranto pasą turintis puolėjas D.Drogba į „Shenhua“ persikėlė šią vasarą taip pat kaip laisvasis agentas. Per šešias iki šiol žaistas rungtynes Kinijoje jis jau pelnė 4 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius