-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kitoks „Skrieja kamuolys“: braziliška Kauno „Vyčio“ sėkmės istorija Čempionų lygoje

Kauno „Vyčio“ salės futbolininkai šiemet šovė į tokias aukštumas, kokiose mūsų šalies futbolas dar niekada nėra buvęs. Tarp šešiolikos stipriausių Europos komandų patekę kauniečiai lapkričio 14-17 dienomis Alytuje kausis UEFA Čempionų lygos elitiniame etape, kur kauniečių varžovais bus ir dvejų pastarųjų metų stipriausias Senojo žemyno klubas Madrido „Inter“. Apie „Vyčio“ sėkmės istoriją ir tikslus – specialus podkasto „Skrieja kamuolys“ epizodas, kuriame 15min žurnalistas Marius Bagdonas kalbasi su klubo prezidentu Dariumi Gurskiu.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Kauno „Vytis“ šiemet Čempionų lygoje jau įveikė du rimtus barjerus.

Iš pradžių Jonavoje vykusiame preliminariame etape kauniečiai 12:0 nugalėjo anglų čempioną „Reading“, 4:1 San Marino stipriausią komandą „Murata“ bei 4:3 „Hovocubo“ iš Nyderlandų.

Tuomet pagrindinio etapo kovos vyko Slovakijoje, Lučeneco mieste ir čia grupės nugalėjo titulą kauniečiai užsitikrino jau po pirmųjų dviejų rungtynių, kai sensacingai nukovė favoritus 1:0 Nahčivano „Araz“ (1:0) iš Azerbaidžano bei šeimininkus MIMEL (3:2).

VIDEO: Kitoks „Skrieja kamuolys“: Kauno „Vyčio“ futsal klubo sėkmės istorija Čempionų lygoje

Kokio kalibro tai priešininkai, geriausiai iliustruoja faktas, kad Azerbaidžano klubas, Europoje net du kartus 2010 ir 2014 metais šiame turnyre buvo užėmęs trečią vietą.

Bet net ir iškovoję istorinį kelialapį „Vyčio“ futbolininkai nesustojo ir įveikė „Valleta“ ekipą iš Maltos 5:0.

6 pergalės iš šešių galimų, vieta tarp stipriausių 16 žemyno komandų ir galimybė priimti Senojo žemyno grandus, tokius kaip Ispanijos čempioną Madrido „Inter“ su ispanų ir brazilų žvaigždėmis bei geriausiu planetos futbolininku Ricardinho, taip pat slovėnų čempioną „Dobovec“ bei Belgijos stipriausią ekipą „Halle Gooik“.

Apie visa tai ir ne tik – specialus futbolo podkasto „Skrieja kamuolys“ epizodas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius