-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos „Atlantas“ Turkijoje 2:1 įveikė „Teuta“ iš Albanijos

Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai sužaidė pirmąsias kontrolines rungtynes treniruočių stovykloje Turkijoje. Klaipėdiečiai 2:1 įveikė „Teuta“ klubą iš Albanijos.
Rungtynių akimirka
Marius Papšys / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Lietuvos komandos varžovu Antalijos kurorte pirmą kartą jos istorijoje buvo Albanijos klubas – Duresio „Teuta“. Pažintis su šios šalies futbolu klaipėdiečiams baigėsi sėkmingai – šeštą vietą nacionaliniame čempionate užimanti, tačiau vos 2 taškais nuo antroje vietoje esančios vienuolikės atsiliekanti „Teuta“ nugalėta 2:1.

Įpusėjus pirmajam kėliniui – 25-ąją min. įvartį įmušė Donatas Kazlauskas. Baigiantis susitikimui ekipos apsikeitė įvarčiais. 80-ąją min. rezultatą padvigubino Karolis Laukžemis, 85-ąją min. albanai sušvelnino skirtumą.

„Albanijos komanda – patyrusi, stipri, žaidžianti kietą futbolą, – varžovus įvertino „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija. – Todėl susitikimas su „Teuta“ klaipėdiečiams buvo naudingas.“

Rungtynės su Duresio vienuolike nebuvo iš anksto numatytos. Dėl to, kad pasikeitė vokiečių klubo „St. Pauli“ planai, subliuško keturių komandų turnyras, kuriame turėjo žaisti uostamiesčio ekipa. Tačiau rungtynės su Čempionų lygos grupių tyrnyre žaidžiančia Plzeno „Viktoria“ įvyks. Lietuvių ir čekų kova vyks sausio 23 dieną, o rungtynės su Permės „Amkar“ ekipa nukeltos į antrąją stovyklą Turkijoje, į vasario 7 dieną.

Be susitikimo su „Viktoria“, klaipėdiečiai šioje stovykloje dar žais su Ukrainos aukščiausiosios lygos „Sevastopolio“ klubu (27 d.) ir Kazachstano pirmenybių bronzos medalių laimėtojais – Alma Atos „Kairato“ futbolininkais (29 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius