-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konstantinas Sarsanija atskleidė – Evaldo Razulio nori prancūzų „Reims“

Lietuvos vicečempiono Klaipėdos „Atlanto“ treneris Konstantinas Sarsanija atskleidė Prancūzijos aukščiausiosios lygos klubą, kuris domisi puolėju Evaldu Razuliu – tai septintoje vietoje žengiantis „Reims“.
Evaldas Razulis
Evaldas Razulis / Valdo Knyzelio/LFF.lt

Pasak specialisto, galingai sudėtas futbolininkas, praėjusį sezoną įmušęs 21 įvartį, gali atsidurti būtent šioje „Ligue 1“ pirmenybių komandoje. Tiesa, derybos kol kas stringa ir neaišku, ar bus pasiektas susitarimas, tačiau dėl jų sėkmės Razulis atsisakė galimybės vykti į Anglijos antrosios lygos „Leeds“ klubo peržiūrą.

Kalbėdamas su Rusijos žurnalistais Sarsanija taip pat išreiškė viltį, kad kitą sezoną „Atlantas“ ne tik kausis dėl pirmosios vietos šalies čempionate, bet ir toli žygiuos UEFA Europos lygos turnyre.

„Čempionate yra trys ar keturios komandos, kurios varžosi dėl medalių. Pernai mums nepavyko, nes Vilniaus „Žalgiris“ ruošėsi trejus metus, kol galiausiai išstūmė Panevėžio „Ekraną“. Nebus lengva ir kitą sezoną, nes sostinės klubą remia Vilniaus meras ir kiti politinio elito atstovai, tačiau mes pabandysime“, – kalbėjo K.Sarsanija.

Rusas džiaugėsi, kad Lietuvoje netrūksta motyvuotų futbolininkų: „Lietuva yra Europos Sąjungos narė, tad čia nėra sunku dirbti su žaidėjais, nes jie nusiteikę profesionaliau, stengiasi įgyvendinti užduotis ir pasiekti rezultatą. Turime daug talentingų žaidėjų, atstovaujančių įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėms. Talentingiausia karta – dabartiniai 18-19 metų futbolininkai, tad gerą potencialą turi ir nacionalinė rinktinė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius