Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontūrai ryškėja: Edgaras Jankauskas pasirinko bendražygius rinktinėje

Edgaras Jankauskas pirmadienio popietę turėtų būti pristatytas kaip naujasis Lietuvos rinktinės treneris. 15min žiniomis, į nacionalinę komandą grįžtantis specialistas jau pasirinko trenerių štabo narius.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / fkriteriai.lt nuotr.

15min žiniomis, E.Jankauskui rinktinėje talkins Vaidas Sabaliauskas, Andrius Velička, Georgas Freidgeimas, Audrius Paškevičius ir Rokas Pranaitis.

fkriteriai.lt nuotr./Edgaras Jankauskas ir Vaidas Sabaliauskas
fkriteriai.lt nuotr./Edgaras Jankauskas ir Vaidas Sabaliauskas

Su V.Sabaliausku į rinktinę grįžtantis E.Jankauskas praėjusio sezono metu drauge dirbo Vilniaus „Riteriuose“. V.Sabaliauskas vis dar yra sostinės klube, kur užima Pablo Villaro asistento pareigas.

A.Velička praėjusio sezono metu dar darbavosi Kauno rajono „Hegelmann“ ekipoje, tačiau paliko Andriaus Skerlos asistento vietą. 43-ejų buvęs rinktinės puolėjas užėmė ir Reinholdo Breu asistento pareigas, jis turėtų treniruoti ir U-17 jaunimo rinktinę.

fchegelmann.com nuotr./Andrius Velička
fchegelmann.com nuotr./Andrius Velička

G.Freidgeimas po futbolininko karjeros pasuko į fizinio rengimo sritį, už tai jis bus atsakingas ir dirbdamas rinktinėje su E.Jankausku.

A.Paškevičius praeityje treniravo Vilniaus „Žalgirio“ vartininkus, dirbo rinktinėje, kuriai vadovavo Valdas Urbonas. 15min žiniomis, kurį laiką favoritu toliau dirbti rinktinės štabe buvo Audrius Ramonas, tačiau šiam specialistui nacionalinės komandos duris užvėrė Vilniaus „Žalgiris“.

Asmeninio archyvo nuotr./Rokas Pranaitis
Asmeninio archyvo nuotr./Rokas Pranaitis

R.Pranaitis rinktinėje analitiko pareigas užima jau kurį laiką, jas ir toliau atliks. 30-metis ėjo ir Roko Garasto asistento pareigas „Kauno Žalgiryje“, tačiau po sezono atsisveikino.

E.Jankauską ir jo štabą dar turi patvirtinti LFF Vykdomasis komitetas. Posėdis startuos pirmadienį 10 val. ryte. O popiet planuojama spaudos konferencija, kurioje žinia bus paskelbta oficialiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius