Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Krauju pasruvęs Kroatijos čempionato pratęsimas: P.Golubickui lūžo žandikaulis

Ilgus tris mėnesius lauktas lietuviškojo „HNK Gorica“ klubo ir jį atstovaujančio Lietuvos rinktinės saugo Pauliaus Golubicko sugrįžimas į Kroatijos futbolo pirmenybes tapo tikru košmaru. Sužaidus vos 6 minutes lietuvis patyrė šiurpinančią traumą – futbolininkui lūžo žandikaulis.
Pauliaus Golubicko patirta trauma
Pauliaus Golubicko patirta trauma / Sustabdytas kadras / Youtube

Talentingasis lietuvis jau pačioje mačo pradžioje it pakirstas griuvo ant žemės po susidūrimo su varžovų futbolininku. Netrukus visas jaunuolio veidas pasruvo krauju – jis medicininio personalo pagalba ant neštuvų buvo išvežtas iš aikštės.

Pirmajam kėliniui artėjant į pabaigą „HNK Gorica“ išgirdo skaudų medikų verdiktą – saugui lūžo žandikaulis, prireiks operacijos. Be kontaktinio futbolo lietuviui reikės praleisti apie 8 savaites.

Tarsi prakeiktu sezono atnaujinimu negalėjo patikėti ir klubo treneris Valdas Dambrauskas, kuriam po šiurpaus incidento neliko nieko kito kaip tik išreikšti nusivylimą ir beviltiškai susiimti už galvos.

20-metis saugas pasiruošimo sezono atnaujinimui rungtynėse rodė puikią sportinę formą – dukart sugebėjo pasižymėti, įskaitant ir įvartį į daugkartinių Kroatijos čempionų Zagrebo „Dinamo“ vartus.

„HNK Goriča“ rungtynes prieš „Slaven Belupo“ baigė rezultatu 0:0.

Jau kitą dieną P.Golubicko bendraklubiai nusprendė atiduoti duoklę ilgam iš rikiuotės iškritusiam futbolininkui – kartu su lietuvio marškinėliais įsiamžino bendroje nuotraukoje, palinkėdami Pauliui kuo greičiau sugrįžti į rikiuotę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius