-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kruoja“ Europos lygoje patyrė gėdą, „Atlantas“ įmušė bent garbės įvartį

UEFA Europos lygos atrankos varžybų pirmasis kvalifikacinis etapas Lietuvos vicečempionei Pakruojo „Kruojai“ baigėsi gėdingai. Balstogės „Jagiellonia“ ekipa namuose mūsų klubą sutriuškino net 8:0. Klaipėdos „Atlanto“ ekipa taip pat patyrė nesėkmę – 1:3 nusileido „Beroe“ ekipai iš Bulgarijos, kuri seriją laimėjo bendru rezultatu 5:1
VIDEO kadras: Kruoja 0:1 Jagiellonia: įvartis (UEFA Europa League; 2015-07-02)
VIDEO kadras: Kruoja 0:1 Jagiellonia: įvartis (UEFA Europa League; 2015-07-02)

Pakruojyje paskutinėmis minutėmis pergalę 1:0 išplėšę lenkai namuose ilgai nelaukė – jau po 20 minučių rezultatas buvo 3:0. Įmušė M.Gajosas (3 min.), K.Swiderskis (8 min.) ir P.Tuszynskis (18 min.).

Pirmąjį kėlinį dar vienu įvarčiu per pridėtą laiką užbaigė P.Tuszynskis, kuris jau 49-ąją minutę 11 metrų baudinių rezultatą padarė nepadoriu – 5:0.

62-ąją minutę į aikštę žengęs P.Frankowskis jau po dviejų minučių mušė sav pirmąjį įvartį, o rungtynes užbaigė hattricku. 75 ir 80 min. bejėgei „Kruojai“ įmušė dar dukart.

Antrajame Europos lygos atrankos varžybų rate Lenkijos ekipos laukia susitikimas su „Omonia“ ekipa iš Kipro.

Kitose rungtynėse „Atlanto“ ekipai sekėsi ne ką geriau. Prieš savaitę 2:0 Klaipėdoje laimėję bulgarai visus reikalus sutvarkė jau per pirmąjį kėlinį, kai Spasa Delevas įmušė 7-ąją ir 45-ąją minutėmis.

65-ąją minutę Robertui Vėževičiui buvo pavykę sušvelninti rezultatą, tačiau jo po dviejų minučių tas pats S.Delevas įmušė trečią sykį.

„Beroe“ ekipos antrajame atrankos etape laukia susitikimas su Danijos „Bronby“ klubu. Nors atsakomoji dvikova tarp danų ir San Marino ekipos „Juvenes/Dogana“ dar neįvyko, tačiau „Bronby“ pirmą mačą laimėjo 9:0, tad liko tik formalumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius