Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Kruojos“ lyderis Ričardas Beniušis: „Futbolas kaip narkotikas – be jo negali“

Septyniose skirtingose valstybėse per savo karjerą žaidęs puolėjas Ričardas Beniušis šiame sezone džiugina Pakruojo „Kruojos“ aistruolius. Šiemet "SMScredit.lt A lygoje" snaiperis pelnė 12 įvarčių, o taip pat pasižymėjo ir LFF taurės turnyre.
Ričardas Beniušis
Ričardas Beniušis / Evaldo Černiausko nuotr.

„„aučiu, jog parako dar tikrai turiu ir jaunesniems komandos draugams galiu padėti tikrai ne vien patarimais. Šis sezonas man tikrai geras, pavyko įmušti ir du bene gražiausius karjeros įvarčius, o tokie smūgiai tikrai ne mano stiliaus“, – „Futbolo.TV“ pasakojo Ričkos pravardę turintis puolėjas.

„Kurį karjeros etapą išskirčiau kaip įsimintiniausią? Turbūt laiką praleistą Škotijos „Hearts“ klube, nes tai yra futbolo šalis. Iš rungtynių labiausiai įstrigo akistata su „Barcelona“ – tik dabar susimąstau, kad teko pažaisti su ryškiausiomis planetos futbolo žvaigždėmis. Puikiai prisimenu, kaip teko gaudyti Thierry Henry, žengdavau kelis žingsnius ir jo jau nebėra“, – prisiminimais dalijosi R.Beniušis.

„Futbolo.TV“ parengtame reportaže taip pat sužinosite, ar „Kruojos“ lyderis sugeba įdėti į krepšį, ką R.Beniušis galvoja apie artimiausius sezonus, ką jo gyvenime reiškia šeima, bei kaip kaunietis tapo futbolininku.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius