Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuriozas Ispanijoje: teisėjas paskelbė rungtynių pabaigą, bet vėliau persigalvojo

Sekmadienio vakarą Ispanijos „La Liga“ pirmenybių rungtynėse tarp „Sevilla“ ir „Granada“ ekipų įvyko kuriozas – teisėjas jau buvo paskelbęs rungtynių pabaigą, bet vėliau grąžino komandas į aikštę.

„Sevilla“ laimėjo rungtynes 2:1 ir toliau turi vilčių kovoti net dėl čempionų titulo.

Teisėjas Ricardo de Burgosas aukščiausio lygio futbole nematytą sprendimą priėmė po to, kai sustabdė rungtynes 60 sekundžių anksčiau nei turėjo.

Arbitras buvo pridėjęs keturias minutes prie pagrindinio antrojo kėlinio laiko, tačiau jo švilpukas stadione nuaidėjo vos po trijų minučių.

Kai kurie žaidėjai jau buvo nusirengę marškinėlius, traukė link rūbinės, Marcosas Acuna net buvo nusiėmęs apsaugas ir sportinius batelius, bet netrukus teisėjas liepė visiems grįžti į aikštę.

„Niekada nesu matęs nieko panašaus, – sakė Sevilijos komandos puolėjas Lucasas Ocamposas. – Mes jau buvome marškinėlius nusiėmę.“

R.De Burgosas nusprendė priimti beprecedentį sprendimą ir liepti komandoms grįžti ant vejos dėl „Granada“ ekipos protestų.

Tuomet teisėjas suprato savo klaidą ir rungtynės buvo pratęstos.

„Teisėjai irgi klysta, taip pat kaip ir mes visi, jis bandė klaidą ištaisyti, – kalbėjo „Granada“ komandos treneris Diego Martinezas. – Tačiau mums tai pakenkė, nes prieš tai mes ieškojome įvarčio, o ta pauzė numušė tempą.“

Galiausiai „Sevilla“ išsaugojo pergalingą rezultatą ir liko ketvirtoje vietoje. Beje, nuo lyderio Madrido „Atletico“ atsilikimas sumažėjo vos iki 3 taškų.

„Buvo problema su teisėjo laikrodžiu ar kažkas tokio. Keista situacija, daug nesusipratimų. Tačiau nenoriu įeiti į antraštes. Tai nutiko, mes juk visi klystame“, – teisėjo prie kryžiaus nekalė „Sevilla“ strategas Julenas Lopetegui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius