-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuriozas: Vokietiją nukovusi Pietų Korėja galvojo, kad pateko į aštuntfinalį

Pietų Korėja pasaulio futbolo čempionate sensacingai 2:0 nugalėjo Vokietiją ir triukšmingai tuo džiaugėsi aikštėje. Buvo galima pagalvoti, kad futbolininkai vertina garbingą atsisveikinimą su pirmenybėmis ir suduotą antausį pasaulio čempionams, tačiau patys pietų korėjiečiai galvojo, kad pateko į aštuntfinalį.
Pietų Korėjos futbolininkai
Pietų Korėjos futbolininkai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po rungtynių Pietų Korėjos futbolininkai prisipažino, kad nežinojo, jog Švedija 3:0 sutriuškino Meksiką, ir manė, kad jiems pakanka pergalės prieš Vokietiją, kad žengtų toliau.

Pietų Korėjos vartininkas Cho Hyun-woo atskleidė, kad jie šventė aikštėje patekimą į kitą etapą, bet tada sužinojo rezultatą Jekaterinburge.

„Mes nežinojome, kad švedai laimėjo. Tik po rungtynių tai sužinojome, todėl daugelis iš mūsų ir verkė. Mes tiesiog norėjome pakovoti už savo šalį“, – spaudos konferencijoje kalbėjo korėjietis.

Tiesa, keista, kad Pietų Korėja taip tikėjo savo patekimu į kitą etapą, nes, net ir meksikiečiams laimėjus, jiems reikėtų daugiau nei dviejų įvarčių pranašumo prieš Vokietiją.

Treneris Shin Tae-yong džiaugėsi, kad pavyko su čempionatu atsisveikinti galingai: „Jaučiuosi puikiai, bet tuo pačiu ir šiek tiek tuščias. Vakar mes sakėme, kad yra tik vieno procento tikimybė, todėl pasakiau savo žaidėjams kovoti iki galo. Vokietija gynė čempionų titulą ir yra pirma FIFA reitinge. Jie galvojo, kad mus nugalės, todėl panaudojome tai savo naudai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius