-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Messi atsivėrė: skauduliai dėl „Barcos“ prezidento žodžių ir ateities planai

Lionelis Messi sako, kad jam „Barcelona“ klubo prezidento Joano Laportos pasisakymai atrodo netinkami. Argentinietis atvirame interviu taip pat prasitarė, jog ateityje mato save sporto direktoriaus pozicijoje.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

34-rių argentinietis vasarą sutiko susimažinti atlyginimą „Barcelona“ komandoje net 50 proc. dėl to, kad Katalonijos klubą ištiko rimta finansinė krizė.

Spalį, kai Leo persikėlė į „Paris Saint-Germain“, J.Laporta teigė tikėjęsis iki paskutinės minutės, jog futbolininkas sutiks žaisti už dyką.

„Tiesa tokia, kad, kaip jau aiškinau ir anksčiau, padariau viską, jog galėčiau likti, – sakė L.Messi interviu SPORT. – Jie nė karto manęs neprašė žaisti už dyką. Jie paprašė susimažinti atlyginimą 50 proc., su tuo sutikau be jokių diskusijų.

Mes norėjome padėti klubui kaip įmanoma labiau. Tiek aš, tiek mano šeima norėjome likti Barselonoje.

Jie nė karto manęs neprašė žaisti už dyką

Niekas manęs neprašė žaisti už dyką, dėl to prezidento žodžiai buvo netinkami. Tai skaudina, nes nemanau, jog reikėjo kažką tokio sakyti.

Lyg kažkas atimtų iš tavęs kamuolį, o tu neprisiimtum atsakomybės, nors esi už tai atsakingas. Tada žmonės pradėjo galvoti tokius dalykus apie mane, kokių nesu nusipelnęs.“

L.Messi į pagrindinę „Barcos“ komandą žengė, kai J.Laporta buvo prezidentas, vyrai nuo tada palaikė itin šiltus santykius.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Joanas Laporta
AFP/„Scanpix“ nuotr./Joanas Laporta

Vis dėlto futbolininkas atskleidė, kad nuo tada, kai paliko „Barcą“, nė karto nekalbėjo su J.Laporta. Bet net ir tai nesugriovė Argentinos futbolo superžvaigždės meilės komandai, kurioje jis žaidė visą karjerą.

„Nežinau, ar grįšiu ten, kai mano sutartis Paryžiuje pasibaigs, – svarstė L.Messi. – Bet esu tikras, kad mes su šeima galiausiai grįšime gyventi į Barseloną, mūsų gyvenimas yra ten.

Visada sakiau, jog noriu padėti tam klubui ir būti naudingas. Norėčiau būti sporto direktoriumi. Nežinau, ar tai bus Barselonoje, ar kažkur kitur. Jei bus galimybė, aš noriu bendradarbiauti su klubu, kurį myliu, noriu, kad jis augtų ir būtų vienas geriausių pasaulyje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius