Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

L.Messi kilo nuo suolo, Argentina laimėjo po A.Di Maria šedevro

Lioneliui Messi rungtynes pradėjus ant atsarginių suolo, Argentinos rinktinės kapitono raištį perėmęs Angelis Di Maria įmušė nuostabų įvartį ir padėjo „La Albiceleste“ priartėti prie pasaulio čempionato.
Angelis Di Maria
Angelis Di Maria / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išvykoje 1:0 (1:0) Urugvajų nugalėjusi Argentina Pietų Amerikos atrankoje į 2022 metų planetos pirmenybes užima 2 vietą (28 taškai).

Perdavimo iš Paulo Dybalos sulaukęs A.Di Maria nestipriu, bet itin tiksliu smūgiu į tolimą viršutinį varžovų vartų kampą pasižymėjo 7 minutę.

Per likusį laiką dažniau atakavo Luiso Suarezo vedami šeimininkai. Į varžovų vartus jie mušė 19 kartų, kai Argentina – 7, bet dar vienas nuostabias rungtynes su Argentinos rinktinės marškinėliais sužaidęs vartininkas Emiliano Martinezas buvo nepramušamas.

VIDEO: Argentina vs Uruguay | Matchday 13 Highlights | CONMEBOL South American World Cup Qualifiers

Skausmingą pralaimėjimą patyręs Urugvajus atrankoje užima tik 6 vietą ir rizikuoja nepatekti į 2022 metų pasaulio čempionatą, vyksiantį Katare.

L.Messi nuo suolo kilo 76 minutę. Paryžiaus „Saint-Germain“ klube jis pastaruoju metu nerungtyniavo dėl kelio ir galinio raumens traumų.

Pietų Amerikos čempionė Argentina savo nepralaimėtų rungtynių seriją pratęsė iki 26 iš eilės. Trečiadienį namuose „La Albiceleste“ priims principinę varžovę Braziliją, pirmaujančią Pietų Amerikos atrankos varžybose ir jau užsitikrinusią vietą planetos pirmenybėse.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius