Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lažybų skandalas purto „Olympiakos“ futbolo klubą: ekipa gali prarasti vietą čempionate

Pirėjo „Olympiakos“ futbolo klubas atsidūrė ant bedugnės krašto. Spaudoje pasirodė pranešimai, kad Graikijos grandui už dalyvavimą sutartose varžybose gresia ne tik milžiniškos baudos, bet ir pašalinimas iš aukščiausio šalies futbolo čempionato.
Pirėjo „Olympiakos“
Pirėjo „Olympiakos“ / „Scanpix“ nuotr.

„Corriere dello sport“ duomenimis Graikijos klubas šiuo metu vaikšto labai plonu ledu, kadangi buvo atnaujintas tyrimas dėl įtartinų, 2015 metų vasarį vykusių rungtynių, kurioje dalyvavimo Pirėjo ekipa.

Pranešime skelbiama, kad didelis lažybų šešėlis krenta ant „Oly“ pergalės rezultatu 2:1 prieš „Atromitos“ klubą. Tąkart nešvariais žaidimais buvo apkaltinti net 15 asmenų iš abiejų klubų, tačiau galiausiai tyrimas buvo sustabdytas.

Jei „Olympiakos“ bus pripažintas įsivėlęs į lažybų skandalą, tai ypatingai skaudžiai atsilieps klubo savininkui Evangelui Marinakiui – graikas ne tik turės susimokėti 2,5 milijono svarų baudą, bet ir niekuomet negalės lankytis futbolo rungtynėse.

„Scanpix“ nuotr./Evangelos Marinakis
„Scanpix“ nuotr./Evangelos Marinakis

E.Marinakio netektis neabejotinai pasijaustų ir kitam klubui – antrajame pagal stiprumą Anglijos divizione „Championship“ rungtyniaujančiam „Nottingham Forest“, kurį jis valdo.

Prieš sustabdant sezoną dėl koronaviruso pandemijos „Olympiakos“ Graikijoje tvirtai pirmavo – turėjo net 14 taškų pranašumą nuo artimiausių varžovų ir nė karto nebuvo pralaimėję.

Maža to, graikai Europos taurėje sudavė skaudų smūgį Londono „Arsenal“ ekipai, o dėl vietos ketvirtfinalyje kovėsi su kita anglų komanda – „Wolverhampton“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius