Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Legendai sugrįžimą paskyręs C.Ronaldo: „Grįžau ten, kur man priklauso būti!“

Į Mančesterį po 12 metų pertraukos grįžęs Cristiano Ronaldo kreipėsi į sirgalius bei savo pirmą žinutę po pasirašytos sutarties su „Manchester United“ dedikavo buvusiam „raudonųjų velnių“ strategui serui Alexui Fergusonui.

36-erių portugalas su „Man Utd“, kuriame jau žaidė 2003-2009 m., sudarė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams.

Pastaruosius trejus metus Turino „Juventus“ klubui atstovavęs puolėjas buvo siejamas ir su „Manchester City“ klubu, bet galiausiai pasirinko raudonąją Mančesterio pusę, kuriai deklaravo meilę savo žinutėje instagrame.

„Visi, kurie mane pažįsta, žino apie mano neblėstančią meilę „Manchester United“ komandai. Metai, kuriuos praleidau šiame klube, buvo nuostabūs, o kelias, kurį nuėjome, išrašytas aukso raidėmis. Net negaliu apibūdinti savo emocijų matydamas, kaip mano sugrįžimas į „Old Trafford“ stadioną pranešamas pasauliui.

Tai – lyg svajonės išsipildymas po visų tų kartų, kai grįžau žaisti prieš „Manchester United“ būdamas jo varžovu. Nepaisant to, visada jaučiau meilę ir palaikymą iš šių tribūnų“, – rašė C.Ronaldo.

Penkiskart „Auksinį kamuolį“ laimėjęs portugalas savo žinutėje skyrė atskirą padėką ir A.Fergusonui. Manoma, kad su škotu, C.Ronaldo treniravusiu Mančesteryje per pirmuosius jo šešerius metus „Man Utd“ klube, portugalas kalbėjosi prieš pasirašydamas sutartį su raudonaisiais.

„Grįžau ten, kur man priklauso būti! P.S. Sere Alexai, skiriu tai jums“, – užbaigė C.Ronaldo.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir Alexas Fergusonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir Alexas Fergusonas

Portugalas su „Manchester United“ apranga 2003-2009 m. sužaidė 292 rungtynes ir pelnė 118 įvarčių. Jis tris kartus laimėjo Anglijos „Premier“ lygą ir sykį tapo UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.

Šiuo metu C.Ronaldo pluša Portugalijos rinktinės treniruočių stovykloje ir ruošiasi 2022 m. pasaulio čempionato atrankos kovoms. Pirmąsias rungtynes su „Man Utd“ apranga po 12 metų pertraukos puolėjas galės sužaisti po rinktinių pertraukos, kai rugsėjo 11-ąją „raudonieji velniai“ namuose priims „Newcastle United“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius