-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lehmannas vėl įsivėlė į incidentą su kamuolio padavėju (video)

Panašu, jog „Stuttgart“ komandos vartininkas Jensas Lehmannas Vokietijoje tampa didžiausiu kamuolio padavėjų priešu. Ekscentriškasis 39 metų vokietis vos per keletą dienų įsivėlė į antrą incidentą su kamuolius rungtynėse paduodančiais jaunuoliais.
Užsienio žiniasklaida juokauja, kad J.Lehmannas tampa Vokietijos kamuolių padavėjų priešu Nr. 1
Užsienio žiniasklaida juokauja, kad J.Lehmannas tampa didžiausiu Vokietijos kamuolių padavėjų priešu. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, pažemintas savaitgalį Bundeslygos rungtynėse su „Hannover“ dirbusio jaunojo Arono Schulzo, šį kartą J.Lehmannas ėmėsi visų veiksmų, kad užkirstų kelią panašiam scenarijui.

Nors iš pradžių situacija labai priminė pirmąjį vartininko ir kamuolio padavėjo incidentą...

Antradienį vykusiose Vokietijos futbolo taurės aštuntfinalio rungtynėse su II šalies lygoje žaidžiančia Fiurto „SpVgg Greuther“ komanda „Stuttgart“ futbolininkams vėl teko besivejančiųjų vaidmuo. Kaip ir rungtynėse su „Hannover“, taupydamas laiką J.Lehmannas nelaukė, kol padavėjas įmes kamuolį į aikštelę, ir nuskubėjo jo pasiimti.

Tačiau vėliau J.Lehmannas pademonstravo, jog išmoko pirmą pamoką, kai kamuolio padavėjas kamuolį metė pro šalį ir patyrusį vartininką pažemino visų žiūrovų akivaizdoje.

Šį kartą J.Lehmannas nelaukė, kol jaunuolis iškrės panašią išdaigą. Patyręs vartų sargas griebė kamuolį ir tiesiog išplėšė jį sutrikusiam padavėjui iš rankų.

Incidentas neprasprūdo ir pro televizijos kameras – antrąja J.Lehmanno ir kamuolio padavėjo dvikova Vokietijos žiniasklaidoje pakrikštyta rungtynių akimirka matoma žemiau pateiktame vaizdo įraše nuo 8 min. 20 sek.




Vis dėlto rungtynės, kaip ir pirmuoju atveju, baigėsi tokiu pačiu rezultatu – „Stuttgart“ netikėtai turėjo pripažinti žemesnėje Vokietijos futbolo lygoje žaidžiančio klubo pranašumą 0:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius