Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Lėks Benitezo galva?

Didžiosios Britanijos lažybų bendrovės prognozuoja, jog „Liverpool“ vienuolikę treniruojantis ispanas Rafaelis Benitezas iki sekmadienio paliks anglų klubą.
Rafaelis Benitezas
Rafaelis Benitezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lažybos

Lažintis dėl devintojo šiame sezone darbo neteksiančio „Premier“ lygos trenerio siūlę britų lažybų tarpininkai trečiadienį buvo priversti atšaukti pasiūlą. To priežastis – milžiniškos pinigų sumos, statomos už „Liverpool“ vienuolikės stratego R.Benitezo galvą.

„Mes šokiruoti, nes pinigų sumos, statytos už R.Benitezo atleidimą, buvo milžiniškos. Esame priverti atšaukti lažybas. Būtume tikrai labai nustebę, jei ispanas iki sekmadienio liktų „Liverpool“ ekipos strategu“, – trečiadienį aiškino „William Hill“ lažybų bendrovės atstovas Rupertas Adamsas.

Prieš atšaukiant pasiūlą koeficientas, jog R.Benitezas neteks savo posto Liverpulio klube siekė 20 – tai reiškia, jog pastačius 10 Lt, sėkmės atveju būtų laimima 200 Lt.

Įdomu, jog kitos lažybų bendrovės jau pradėjo siūlyti lažintis už tai, kas taps naujuoju R.Benitezo įpėdiniu. Aiškiu favoritu čia laikomas legendinis „Liverpool“ komandos puolėjas Kenny Dalglishas (koeficientas 3), o tarp pretendentų minimas ir Milano „Inter“ klube Italijoje dirbantis buvęs Londono „Chelsea“ vienuolikės strategas Jose Mourinho (koef. 10).

R.Benitezo vadovaujamas „Liverpool“ klubas pastaruoju metu išgyvena gilią žaidimo krizę. „Raudonaisiais“ pravardžiuojami futbolininkai po skaudaus pralaimėjimo aršiausiam priešui – kitai Liverpulio mieto ekipai „Everton“ – buvo priversti pasitraukti iš Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės turnyro, o „Premier“ lygoje iš pastarųjų 6 rungtynių laimėjo vos 2 susitikimus ir nuo pirmaujančio „Manchester United“ klubo atsiliko jau 7 taškais.

Šįvakar pirmosiose UEFA aštuntfinalio rungtynėse R.Benitezo treniruojamas „Liverpool“ klubas Ispanijoje surems ginklus su karališkąja Madrido „Real“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius