Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonelis Messi: Sergio Aguero privalo prisijungti prie „Real“

Lionelis Messi ragina komandos draugą Argentinos rinktinėje Sergio Aguero sugrįžti į Ispaniją. Aguero neseniai buvo sietas su persikėlimu į Madrido „Real“, bet „Manchester City“ strategas Roberto Mancini atmetė galimybę mainyti savo puolėją į Gonzalo Higuainą.
Sergio Aguero
Sergio Aguero / „Scanpix“ nuotr.

Argentinos rinktinės puolėją, kuris šį sezoną Anglijos čempionato lyderiams jau pelnė 21 įvartį, persikelti į „Real“ skatina ir uošvis – Diego Maradona.

23-ejų argentinietis iš „Real“ priešų Madrido „Atletico“ į „Manchester City“ persikėlė praėjusią vasarą. Pranešama, kad Aguero atsisakė prisijungti prie Jose Mourinho komandos.

Nepaisant to, jog žaidžia aršiausių „Real“ priešų – „Barcelona“ ekipoje, L.Messi taip pat ragina savo tautietį grįžti rungtyniauti į Ispaniją.

„Jei jis vyks į „Real“, esu tikras, jog tai jam suteiks daug džiaugsmo. Jei tai jam geriausia, aš būsiu laimingas, nes jis mano draugas,“ – „Radio 9“ teigė Messi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius