Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš LFF Supertaurės dvikovą – D.Česnauskio žinutė Vilniaus „Žalgiriui“

Likus penkioms dienoms iki pirmųjų naujojo sezono rungtynių, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) būstinėje surengta spaudos konferencija. Joje dalyvavo Trakų rajono savivaldybės direktorius Jonas Liesys, „Trakų“ klubo vyriausiasis treneris Valdas Urbonas, komandos kapitonas Deividas Česnauskis, „Trakų“ varžovo „Žalgirio“ atstovai, Vilniaus vicemeras Linas Kvedaravičius bei LFF generalinis direktorius Nerijus Dunauskas.
Linas Kvedaravičius ir Deividas Česnauskis.
Linas Kvedaravičius ir Deividas Česnauskis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

J.Liesys V.Urbonui įteikė angelą sargą, kuris turėtų padėti saugoti riterius būsimoje dvikovoje.

„Tikiu, kad riteriai pademonstruos valią ir laimės pirmąjį trofėjų Trakams. Vilnius ir taip turi daug taurių“, – dėstė Trakų savivaldybės direktorius.

V.Urbonas, savo ruožtu, pasidžiaugė atliktu darbu tarpsezonyje bei tikėjimu savo komanda, kovojant dėl pirmo titulo klubo istorijoje.

„Pokyčiai „Trakų“ sudėtyje yra minimalūs, tad šiuo klausimu mes turime pliusą. Turėjome labai geras sąlygas: tiek Vilniuje, tiek Italijoje. Bendram fonui ta išvyka, neabejotinai, mums atneš naudos. 

Kalbant apie varžovą, tai „Žalgiris“ yra Lietuvos futbolo flagmanas, laimintis viską iš eilės daug metų. Mes laimingi, kad galime į juos lygiuotis, todėl stengsimės tai daryti bei atiduosime visas jėgas.

Tikiuosi, kad šios rungtynės visiems įsimins ilgam. Susidomėjimas yra didžiulis – ko daugiau reikia?

Kolega Valdas yra šachmatininkas, o būsimos rungtynės bus blic partija. Praėjusių metų visos rungtynės su „Žalgiriu“ mums buvo iššūkis, kuriam reikėjo rimtai ruoštis ir laukti visko.

Šios rungtynės nebus išimtis. Patirtis, žaidėjų nusiteikimas, žaidėjų noras iškovoti trofėjų šiose rungtynėse turi dominuoti. Turim tikėtis ir tikėti tuo, ką darome“, – kalbėjo V.Urbonas.

Trakiškiai į spaudos konferenciją atskubėjo iš treniruotės, kurioje derino paskutines detales prieš būsimą dvikovą.

„Procesas vyksta teigiama linkme. Būsimai dvikovai ruošiamės labai rimtai. Per savo karjerą Supertaurės aš dar nesu laimėjęs. „Žalgiris“ rimtas varžovas, tačiau mes būsime pasiruošę“, – susirinkusiems žurnalistams kalbėjo D.Česnauskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius