Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF generaliniu direktoriumi perrinktas Julius Kvedaras

Šeštadienį Kaune rinkosi Lietuvos futbolo bendruomenė, kuri, kaip ir kasmet, sprendė pagrindinius šalies futbolo vystymo klausimus.
Julius Kvedaras (kairėje)
Julius Kvedaras (kairėje) / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

LFF Konferencija yra aukščiausias LFF organas. Remiantis LFF įstatais, federacijos nariai, kurių šiuo metu yra 17, į Konferenciją deleguoja po 5 atstovus. Šiuo metu pagrindinius šalies futbolo klausimus sprendžia 85 delegatai. Eilinė Konferencija vyksta kartą metuose, nutarimai priimami paprastąja balsų dauguma.

Šeštadienį vykusioje konferencijoje dalyvavo 68 delegatai, kurie patvirtino 2010 m. Lietuvos futbolo federacijos veiklos ataskaitą, praėjusių metų finansinę atskaitomybę bei nepriklausomo auditoriaus ataskaitą, patvirtinto šių metų LFF biudžetą.

Šių metų konferencijoje dar vienai 4 metų kadencijai vienbalsiai buvo patvirtintas LFF generalinis direktorius Julius Kvedaras. J. Kvedaro kandidatūrą LFF Konferencijai bendru sprendimu pateikė LFF Vykdomasis komitetas.

„Dėkoju visiems už pasitikėjimą. Buvau, esu ir visada būsiu futbolo partijoje. Kol būsiu čia, mano nuostatos nesikeičia“, – sakė J. Kvedaras.

LFF generalinio direktoriaus pareigas J.Kvedaras eina nuo 2000 metų. Nuo 2007 metų jis taip pat yra UEFA Profesionalaus futbolo komiteto narys. Pagal LFF įstatus, generalinį direktorių 4 (ketverių) metų laikotarpiui renka ir atšaukia LFF Konferencija.

J.Kvedaras kaip futbolininkas yra žaidęs Klaipėdos „Atlanto“ ir Vilniaus „Žalgirio“ meistrų ekipose, ilgus metus žaidė įvairiuose klubuose. 1995-1996 jo treniruojamas Kauno „Inkaras“ tapo Lietuvos čempionu. Kaip žaidėjas ir treneris J.Kvedaras net 9 kartus dalyvavo Lietuvos taurės finaluose.

Konferencijos sprendimai Nariams įsigalioja kitą po Konferencijos dieną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius