-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF įstatų vingrybės: pateikti kandidatūrą prezidento rinkimuose skirta vos savaitė

Kovo mėnesį vyksiančiuose Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento rinkimuose gali būti tik vienas kandidatas – jau 12 metų šalies futbolui vadovaujantis Liutauras Varanavičius. Dėl LFF įstatų vingrybių, konkurentams tiesiog gali neužtekti laiko iškelti savo kandidatūrų.
Spaudos konferencijoje
Liutauras Varanavičius kol kas yra vienintelis kandidatas. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusį ketvirtadienį posėdžiavęs LFF Vykdomasis komitetas nusprendė, kad LFF eilinę konferenciją, kurios metu bus renkamas LFF prezidentas, sušaukti kovo 17 dieną, rašo delfi.lt.

Tačiau pagal LFF įstatus, federacijos nariai turi raštu generaliniam sekretoriatui pateikti informaciją apie siūlomą kandidatą likus bent 40 dienų iki konferencijos, o šis terminas baigiasi jau šį antradienį. Taigi iškelti kandidatūrai į LFF prezidentus suteikta vos savaitė laiko.

Gal dabartiniai futbolo federacijos vadovai tokiu žingsniu siekia atsikratyti bet kokios konkurencijos? LFF generalinis sekretorius Julius Kvedaras tai neigia.

„Norime, kad laiko pateikti kandidatūras būtų daugiau. Tas neaiškumas ir mums patiems išlindo netikėtai“, – delfi.lt tikino J.Kvedaras, pažadėjęs ieškoti būdų, kaip prailginti minėtą terminą.

LFF generalinis sekretorius taip pat patvirtino, kad LFF prezidento rinkimuose kol kas yra tik vienas kandidatas – nuo 2000 metų šalies futbolui vadovaujantis L.Varanavičius, kurio kandidatūrą pasiūlė Utenos apskrities futbolo asociacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius