-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

LFF palaimino Couceiro darbą „Gaziantepspor“

Antradienį su Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentu Liutauru Varanavičiumi ir LFF generaliniu direktoriumi Juliumi Kvedaru susitikęs Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris portugalas Jose Couceiro išgirdo LFF palaiminimą dėl galimybės darbuotis aukščiausiosios Turkijos futbolo lygos klube „Gaziantepspor“.
Jose Couceiro rezultato nesureikšmina
„Gaziantepspor“ klube J.Couceiro bus patikėtos vyriausiojo trenerio pareigos. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Lietuvos futbolo federacija neprieštarauja, kad Jose Couceiro treniruotų Turkijos futbolo klubą, tačiau su sąlyga, kad pirmenybė ir prioritetai turi būti skiriami darbui su nacionaline Lietuvos futbolo rinktine. Antradienį aptarėme trenerio darbą iki šio kvalifikacinio ciklo pabaigos, taip pat pradėjome kalbą apie trenerio darbą su mūsų rinktine kitame atrankos cikle“, – po susirinkimo teigė L.Varanavičius.

Kaip pranešė oficiali LFF interneto svetainė, nuo praėjusių metų Lietuvoje dirbančio 46 metų futbolo stratego iš Portugalijos prioritetas ir toliau yra mūsų šalies rinktinė.

„Man yra didelė garbė būti Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiuoju treneriu ir ši pozicija man svarbiausia. Šiais metais baigiame kvalifikacines rungtynes į 2010 m. FIFA čempionatą, kitas etapas – kvalifikacinės rungtynės 2012 m. Europos čempionate. Trečiadienį vykstu į Turkiją, kur bus derinamos galutinės kontrakto sąlygos. Po šiandienos diskusijos su Lietuvos futbolo federacijos vadovais žinau savo poziciją – galiu dirbti FC „Gaziantepspor“ klube, tačiau prioritetas yra vienintelis – Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė“, – teigė J.Couceiro.

„Gaziantepspor“ klubas aukščiausiojoje Turkijos futbolo lygoje po 27 turų yra surinkęs 48 taškus ir žengia aštuntas.

Artimiausias rungtynes Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė žais birželio 6 dieną Marijampolėje su Rumunijos vienuolike. Rugpjūčio mėnesį Lietuvos nacionalinė rinktinė draugiškose rungtynėse susitiks su Liuksemburgo nacionaline futbolo rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius