Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF prezidento rinkimuose neįregistruotas Arminas Narbekovas: „LFF daro, ką nori“

Geriausiu visų laikų Lietuvos futbolininku tituluojamas Arminas Narbekovas negavo galimybės net pabandyti pakovoti dėl federacijos prezidento posto. Dabar treneriu dirbantis 47-erių futbolo specialistas dėl to ir pyksta, ir juokiasi.
Arminas Narbekovas
Arminas Narbekovas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Man tiesiog pasakė, kad aš pavėlavau viena diena. Neva iki prezidento rinkimų likusios 39 dienos, o teikti paraiškas galima likus ne vėliau kaip 40 dienų“, – futbolas.lt pasakojo A.Narbekovas.

Paklaustas, ar ši situacija jam nėra juokinga, olimpinis čempionas gardžiai nusijuokė: „Visiems ji juokinga“.

Nuo šio sezono Klaipėdos „Atlanto“ klubą treniruojančio A.Narbekovo kandidatūra Lietuvos futbolo federacijos (LFF) rinkimuose buvo atmesta dėl įstatų vingrybių. Pagal juos, kandidatus į prezidento postą gali siūlyti tik LFF nariai likus bent 40 kalendorinių dienų iki LFF Konferencijos.

LFF teisinosi, kad federacijos nariai apie rinkimus buvo informuoti dar praėjusių metų gruodį, tačiau A.Narbekovo kandidatūrą palaikiusi Klaipėdos apskrities futbolo federacija tai neigė.

„Kada buvo informuota? Gruodį? Niekas nieko apie tai nežinojo. LFF daro, ką nori. Kai mes pateikėme savo kandidatūrą, pareiškė, kad viena diena pavėlavome“, – ironiškai šypsodamasis pasakojo A.Narbekovas.

Kovo 17 dieną vyksiančiuose LFF prezidento rinkimuose naujos ketverių metų kadencijos sieks nuo 2000-ųjų Lietuvos futbolui vadovaujantis Liutauras Varanavičius, o konkurenciją jam sudarys jo pavaldiniai – LFF generalinis sekretorius Julius Kvedaras ir LFF viceprezidentas Gintautas Babravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius