Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF rinktinių direktorius Robertas Tautkus nesupranta, kodėl rungtynės su ispanais turėtų būti atšauktos: „Lenkai žaidė ir kojų neišsisuko“

Kaip žinia, galutinis sprendimas dėl 2012 metų Europos futbolo čempionato I grupės atrankos rungtynių Kaune tarp Lietuvos ir Ispanijos rinktinių bus priimtas antradienį.
Robertas Tautkus
Robertas Tautkus. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Pasak Lietuvos futbolo federacijos rinktinių direktoriaus Roberto Tautkaus, sprendimą antradienį Kaune per susirinkimą priims UEFA delegatas vokietis Raineris Kochas ir aikštės teisėjas prancūzas Laurent'as Duhamelis, kurie pirmadienį vakare apsilankys stadione po Lietuvos ir Ispanijos rinktinių treniruočių, o antradienį ryte dar kartą apžiūrės rungtynėms paruoštą aikštę.

„Žmonės rankomis lygina aikštę, tai kodėl joje negalima žaisti? Gal jie mums taikys kitokius reikalavimus, – situaciją komentavo R.Tautkus. – Lenkai žaidė ir kojų neišsisuko. Be to, sudarant tvarkaraštį, mes ispanus perspėjome, kad bus šalta ir siūlėme žaisti birželį, bet jie labai norėjo pas mus atvykti kovo pabaigoje.“

Pirmąsias tarpusavio atrankos turnyro rungtynes Lietuvos rinktinė pasaulio ir Europos čempionams spalio mėnesį svečiuose pralaimėjo 1:3.

Antradienį Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione rungtynės turėtų prasidėti 21 val. 45 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius