-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF taurės pusfinalį cirku pavertusiems teisėjui ir inspektoriui – piniginės baudos bei nušalinimai

Trečiadienį Marijampolėje vykusiose Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro pusfinalio atsakomosiose rungtynėse tarp „Sūduvos“ ir „Vėtros“ komandų dirbę teisėjas Audrius Kancleris ir inspektorius Justinas Miliauskas sulaukė bausmių.
kamuolys1
Lietuvos futbolo teisėjų asociacija (LFTA) A.Kancleriui ir J.Miliauskui skyrė pinigines baudas ir nušalino juos nuo teisėjavimo LFF taurės bei Baltijos futbolo lygos rungtynėse. / „Scanpix“ nuotr.

Lietuvos futbolo teisėjų asociacija (LFTA) A.Kancleriui ir J.Miliauskui skyrė pinigines baudas ir nušalino juos nuo teisėjavimo LFF taurės bei Baltijos futbolo lygos rungtynėse.

„Marijampolėje vykusių LFF taurės rungtynių tarp „Sūduvos“ ir „Vėtros“ komandų metu, siekiant išaiškinti nugalėtoją rungtynes pratęsus ir pratęsimui pasibaigus, dėl informacijos stokos apie taurės rungtynių reglamentą komandos paliko aikštę, o dalis žiūrovų – ir stadioną. Įvyko neleistinas nesusipratimas, – sakė LFTA prezidentas Jonas Braga. – Išklausėme žaidusių komandų bei LFF atstovų, rungtynių teisėjo, inspektoriaus paaiškinimus ir remiantis LFTA drausmės kodeksu priėmėme atitinkamą sprendimą.“

LFTA sprendimu, rungtynių inspektorius Justinas Miliauskas ir teisėjas Audrius Kancleris baudžiami piniginėmis baudomis, jie taip pat nušalinami nuo LFF Taurės bei kitų Baltijos futbolo lygos rungtynių.“, – rašoma LFF išplatintame pranešime.

Nors piniginių baudų dydis nenurodomas, Futbolas.lt žiniomis A.Kancleriui skirta 200 litų, o J.Miliauskui – 100 litų baudos. Ir A.Kancleris, ir J.Miliauskas gaus atlyginimus už darbą skandalu pasibaigusiose rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius