Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF turės naują prezidentą: Tomas Danilevičius pranešė sudedantis ginklus

Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius priėmė sprendimą nedalyvauti neeilinio Visuotinio LFF narių susirinkimo metu vyksiančiuose prezidento rinkimuose šių metų kovo 10 d.
Tomas Danilevičius
Tomas Danilevičius / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Savo pareigas dabartinis LFF prezidentas eis iki naujojo prezidento įgaliojimų pradžios.

„Ši mano kaip LFF prezidento kadencija pasižymėjo esminiais ir labai svarbiais visam Lietuvos futbolui pokyčiais. Paskutinius pusę metų intensyviai dirbome kartu su tarptautinėmis futbolo organizacijomis ir į Lietuvos futbolo federacijos įstatus įdiegėme naujus valdymo principus. Atsižvelgdamas į visą Lietuvos futbolo federacijoje nueitą kelią, įvertinęs Lietuvos federacijos Vykdomojo komiteto poziciją dėl tolimesnio mano, kaip Lietuvos futbolo federacijos Prezidento darbo, žinodamas, kad neturiu tokio palaikymo, kaip anksčiau, priėmiau sprendimą nebedalyvauti Lietuvos futbolo federacijos veikloje.

Didžiuojuosi, kad futbolo bendruomenė, nepaisant dažnai nepagrįstos kritikos viešojoje erdvėje, deda visas pastangas, kad Lietuvos futbolas eitų į priekį. Tikiu Lietuvos futbolu, planuoju ir toliau aktyviai dirbti šioje srityje, tačiau jau ne kaip Lietuvos futbolo federacijos vadovas. Apie savo artimiausius profesinius planus pranešiu atskirai“, – išplatintame pranešime teigia T.Danilevičius.

15min primena, jog jau kuris laikas realiausiu pretendentu perimti prezidento kėdę yra laikomas dabartinis LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius