-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liberalai prašo stabdyti Lietuvos futbolo federacijos finansavimą

Seimo Liberalų sąjūdžio frakcija siūlo stabdyti skandalų krečiamos Lietuvos futbolo federacijos finansavimą, kol federacija neišsirinks skaidrią reputaciją turinčių vadovų. Su tokiu pasiūlymu Seimo liberalai kreipėsi į premjerą Algirdą Butkevičių bei Kūno kultūros ir sporto departamento generalinį direktorių Edį Urbanavičių.
Julius Kvedaras
Julius Kvedaras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Situacija, kai dėl valdžios šalies futbolo federacijoje kovoja su šešėliniu pasauliu susijusios grupuotės, kelia pasibaisėjimą. Tai ne tik dar labiau menkina Lietuvos futbolo federacijos reputaciją, bet ir daro žalą visam šalies sportui“, – sako Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis.

E.Masiulio įsitikinimu, užvaldyti Lietuvos futbolo federaciją siekiama dėl pinigų. „Nereikia būti naiviems ir tikėti, kad šešėlinio pasaulio grupuotėms parūpo Lietuvos futbolo ateitis. Labai liūdna matyti, kad į šią kovą įtraukiami arba bandoma prisidengti garsių Lietuvos futbolininkų pavardėmis“, – teigė Liberalų sąjūdžio vadovas.

Tam, kad sustabdžius Lietuvos futbolo federacijos finansavimą nenukentėtų vaikų futbolo interesai, šios srities finansavimą liberalai laikinai siūlo perkelti kitoms institucijoms.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius