-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietavą“ papildė blogiausiu visų laikų „West Ham“ pirkiniu išrinktas vokietis

Puikiai „SMScredit.lt A lygoje“ startavusi Jonavos „Lietava“ pasipildė „Premier“ lygoje rungtyniavusiu 27 metų Vokietijos pilietybę turinčiu Savio Nsereko.
Savio Nsereko – blogiausias visų laikų WHU pirkinys
Savio Nsereko – blogiausias visų laikų WHU pirkinys

Ugandoje gimęs, tačiau Vokietijos pilietybę turintis S.Nsereko jaunystėje buvo laikomas būsima žvaigžde, būdamas vos 16 metų debiutavo Italijos „Serie B“ pirmenybėse.

Saugas apie save futbolo pasauliui žinią paskleidė 2008 metų Europos (U-18) futbolo čempionate. Tada S.Nsereko su Vokietijos rinktine tapo Senojo žemyno čempionu ir buvo pripažintas geriausiu turnyro futbolininku.

2009 m. jo talentu neabejojo Londono „West Ham United“ klubas, įsigijęs vokietį iš „Brescia“ už tuomet anglų klubui rekordinę 9 mln. svarų sterlingų sumą.

Visgi S.Nsereko nepateisino į jį dėtų vilčių: futbolininkas Anglijos klube praleido vos pusmetį, sužaidė dešimt susitikimų, vos kartą pradėdamas „Premier“ lygos rungtynes starto sudėtyje.

„West Ham“ žaidėją išsiuntė į „Fiorentina“, kur jis taip pat neįsitvirtino. Jo karjera po truputį smigo žemyn, pastaruoju metu jis žaidė „Beroe Stara Zagora“ komandoje Bulgarijos lygoje.

Visai neseniai „West Ham“ ekipos žaidimą stebintis portalas readwestham.com išrinko S.Nsereko blogiausiu visų laikų Londono klubo pirkiniu. 

2012 metų spalį S.Nsereko buvo areštuotas Tailande, kai suklastojo savo paties pagrobimą ir reikalavo iš savo šeimos narių 25 tūkst. eurų išpirkos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius