-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuva gegužę prisijungs prie Europos futbolo karštinės

Gegužę visą Europą apims futbolo karštinė – „UEFA Grassroots day“ skirta visiems mėgstantiems ir žaidžiantiems futbolą. Lietuvos futbolo federacija jungiasi prie Europos ir kviečia kartu švęsti Futbolą.
Vaikų futbolas
Vaikų futbolas / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.
Temos: 2 UEFA Futbolas

Projekto „UEFA Grassroots Day. Švęskime futbolą!” dalyviai turės galimybę prisijungti prie didžiosios Europos futbolo savaitės – kuomet vyks UEFA Čempionų lygos bei UEFA Moterų Čempionų lygos finalai – ir laimėti vertingų prizų. 

„Projekto dalimi gali tapti bet kokios formos renginys. Vienintelė sąlyga, kad jis būtų susijęs su futbolu. Tai gali būti piešinių ar dainų konkursai futbolo tema; žongliravimo rekordo siekimas; diskusijos apie futbolą; sulėktuvės (flashmob‘ai) su futbolo kamuoliu ar rinktinės atributika, o gal net povandeninis ar dangaus futbolas. Renginio temą riboja tik jūsų fantazija“, – sakė LFF masinio futbolo projektų koordinatorius Vaidotas Rastenis.

Jo teigimu, svarbiausia – masiškumas, originalumas, kokybė ir pagarba vieni kitiems ir renginio vykdymas vadovaujantis „Garbingo žaidimo“ (Fair play) dvasia.

Lietuvoje „UEFA Grassroots Day. Švęskime futbolą!” renginiai vyks net dvi savaites – nuo gegužės 14-osios iki birželio 1-osios.  Registracija vyksta interneto svetainėje www.svis.lt

Projekto „UEFA Grassroots day. Švęskime futbolą“ dalyviai varžysis dėl masiškiausio, originaliausio renginio vardo, įspūdingiausios nuotraukos ar šauniausio piešinio prizų, rinks Mis / Misis ar Misteris futbolas titulo laimėtoją. Specialūs LFF prizai laukia visų organizatorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius