Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos čempionės pakviestos į prestižinį turnyrą Vokietijoje

Po puikaus 2017 metų sezono Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda pradeda raškyti vaisius. Europoje elitinio klubo vardą po trijų metų pertraukos susigrąžinęs „Gintra-Universitetas“ sulaukė kvietimo dalyvauti prestižiniame uždarų patalpų „AOK Turbine Hallencup 2018“ futbolo turnyre Vokietijoje, Potsdamo mieste.
„Gintros“ merginų laukia įdomus iššūkis
„Gintros“ merginų laukia įdomus iššūkis / Klubo nuotr.
Temos: 1 Šiaulių Gintra

Į sausio 27-28 dienomis vyksiantį turnyrą kviečiamos dalyvauti tik geriausius rezultatus Europoje ir vietiniuose čempionatuose pastarąjį sezoną demonstravusias ekipos, o atvykstantys elitiniai klubai sukelia didžiulį ažiotažą Potsdame, kuris juntamas mieste vos paskelbus apie bilietų prekybą.

Turnyro organizatoriai praneša, kad jau dabar yra parduota didžioji dalis „visos dienos“ („kombiticket“) bilietų, kurio kaina prasideda nuo 28 eurų ir neabejoja, kad šiomis dienomis Potsdamo MBC arenos tribūnos bus sausakimšos.

Jau šeštą kartą organizuojamą turnyrą, kuomet multifunkcinėje MBC arenoje yra paklojama dirbtinės žolės danga, o aikštelės ribos atitveriamos reklaminiais skydais lydi ne tik aukščiausio lygio moterų futbolas, bet ir iškilmingos turnyro atidarymo bei uždarymo programos, nuotaikingos pramogos žiūrovams bei tikra futbolo šventės atmosfera.

„AOK Turbine Hallencup 2018“ turnyre be Lietuvos čempionių dalyvaus tokie Europos grandai kaip vietinių aistruolių numylėtinė, arenos šeimininkė Potsdamo „FFC Turbine“ (Vokietija) komanda, kuri šiuo metu Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybėse rikiuojasi ketvirta, Sankt Pelteno „SKN St.Polten“ (Austrija), Prahos „Sparta“ (Čekija), Budapešto „MTK Hungaria“ (Vengrija), Glazgo „City“ (Škotija) bei praėjusiais metais iškovotą čempionių titulą ginsianti Lisabonos „Sporting“ (Portugalija).

Visos šios komandos, išskyrus šeimininkę Potsdamo ekipą yra UEFA moterų Čempionių lygos dalyvės. Tiesa, nepaisant to, būtent Vokietijos klubas yra laikomas vienu iš turnyro favoritų.

„Gintra-Universitetas“ šiame turnyre dalyvaus ne pirmą kartą. Šiaulietės futbolo pamokų Potsadme jau sėmėsi 2016-iais. Vis tik debiutas Rimanto Viktoravičiaus auklėtinėms tuomet nebuvo itin saldus – netikėto kvietimo sulaukusi komanda nebuvo tinkamai pasirengusi tokio aukšto lygio varžyboms ir turnyre pergalių nepasiekė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius