-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos futbolo A lyga: lyderis „Žalgiris“ egzaminuoja „Sūduvą“

Lietuvos futbolo A lygos 18-asis turas prasideda lyderio Vilniaus „Žalgirio“ ir ketvirtąją poziciją užimančios Marijampolės „Sūduvos“ ekipos akistata.
Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai
Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai / fkbanga.lt nuotr.

Pirmajame rate vilniečiai sumindė varžovus 5:0. VMFD „Žalgiris“ komandai prieš LFF stadione įvyksiančią dvikovą su Marijampolės „Sūduva“ optimizmo suteikia rezultatyvus žaidimas.

„SMScredit.lt A lygos“ lyderiai Lietuvos čempionate per 15 turų pelnė net 45 įvarčius, į savo vartus praleido vos 6. 

„Nežiūrėkime į pirmojo turo rezultatą. Tai nebuvo lengvos rungtynės. Antradienį mūsų vėl laukia sunkus darbas“, – sakė vieną iš penkių įvarčių tuomet mušęs vilniečių puolėjas Kamilis Bilinskis. – Šiuo metu esame geros sportinės formos. Rungtynes dažniausiai laimime didele persvara. Norime pratęsti šią sėkmingą seriją."

Nors „Žalgiris“ A lygoje laimėjo pastaruosius penkis susitikimus, varžovams mušė vidutiniškai po daugiau nei 5 įvarčius, reiklusis ekipos strategas Marekas Zubas tikisi iš savo auklėtinių dar kokybiškesnio žaidimo.    

„Esu tikras, kad „Sūduvos“ futbolininkai bus kupini sportinio pykčio ir norės mums atsirevanšuoti. Turime būti nusiteikę kautis nuo pirmos iki paskutinės minutės. Manau, kad pertraukos metu marijampoliečiai sustygavo savo žaidimą ir Vilniuje sieks pergalės.
 
Nemanau, kad šiuo metu esame visiškai išnaudoję savo potencialą. Tikiu, kad galime žaisti geriau. Komanda privalo patobulinti kai kuriuos taktinius elementus. Aikštėje vis dar pasitaiko nesusipratimų. Jų turi nelikti. 
 
Negalime sau leisti atsipalaiduoti taip, kaip dvikovos su „Banga“ antrajame kėlinyje. Mes sukuriame daug progų, bet nesugebame didžiosios jų dalies paversti įvarčiais. Jau dabar ruošiamės Europos lygai, kurioje vargu ar turėsime 7-8 geras progas pasižymėti. Būtina nuolatinė koncentracija ir susitelkimas. Tai antradienį noriu matyti visų rungtynių metu“, – teigia žalgiriečių treneris.

„SMScredit.lt A lygos“ 18-ojo turo mačas tarp VMFD „Žalgiris“ ir Marijampolės „Sūduvos“ komandų LFF stadione vyksta 18 val. 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius