-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo A lygoje „Atlantas“ nepasigailėjo „Šiaulių“

Klaipėdos „Atlantas“ reabilitavosi po skaudaus pralaimėjimo „Trakams“. „SMScredit.lt A lygos“ XXV-ojo turo dvikovoje uostamiesčio klubas namuose sutriuškino „Šiaulius“ 4:0 (1:0). Klaipėdiečiai iškovoję dešimtąją pergalę šiame sezone užima penktąją turnyro lentelės vietą, savo ruožtu, šiauliečiai žengia devinti.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / atlantas.lt nuotr.

Šeimininkai iš karto perėmė rungtynių vadžias į savo rankas bei dominavo visoje aikštėje. Jau 4-ąją minutę puikią progą išvesti savo komandą į priekį turėjo Marius Papšys, tačiau saugo iš arti smūgiuotą kamuolį atrėmė Andrėjus Stinca.

„Šiauliai“ galėjo pasigirti tik pavieniais išpuoliais, kurie didelių problemų gynėjams ir vartininkui nesukeldavo. Klaipėdiečių futbolininkai keletą sykių pavojingai smūgiavo virš vartų, o kartą vos nepasinaudojo A.Stincos klaida gaudant kamuolį.

27-ąją minutę savo akivaizdžią žaidybinę persvarą „Atlantui“ pavyko paversti įvarčiu. Po Ovidijaus Verbicko pakelto kampinio visiškai laisvas Evaldas Razulis stipriu smūgiu galva tiesiog sušaudė šiauliečių vartininką.

Pirmame kėlinyje svečiai atliko labai daug žaidybinio broko, ypač žaidimas nesiklijavo saugams, kurie klydo net ir lygiose vietose. Pirmosios rungtynių pusės pabaigoje pavojingai iš toli smūgiavo Antonas Jemelinas, tačiau latvio stipriai smūgiuotas kamuolys kliudė varžovų žaidėją ir kirto galinę liniją.

Po pertraukos vaizdas aikštėje visiškai nepasikeitė, jau pirmosios atakos metu dėkingos progos neišnaudojo E.Razulis, puolėjo bandymą atrėmė vartų sargas.

Visgi 54-ąją minutę E.Razulis pasiekė savo - puolėjas kamuolį susistabdė krūtine bei atliko puikų smūgį prieš kurį A.Stinca buvo bėjėgis. „Atlanto“ traukinys ir toliau nesustojo.

O.Verbickas taip pat turėjo progą pasižymėti, bet jo galva smūgiuotas kamuolys skriejo tiesiai į vartininką. Netrukus jaunasis „Atlanto“ saugas vėl sulaukė savo galimybės ir šį kartą galėjo triumfuoti. 72-ąją minutę E.Razulis atliko reidą link varžovų vartų ir parideno kamuolį O.Verbickui, kuris pažeme smūgiavo tiksliai.

76-ąją minutę „Šiauliai“ sukūrė bene vienintelį pavojingesnį momentą prie šeimininkų vartų. Po pakelto kampinio gynėjas Tamirlanas Kozubajevas smūgiavo šalia vartų.

Pajutę žaidimo malonumą „Atlanto“ futbolininkai turėjo dar kelias progas, bet tiek Donato Naviko, tiek M.Papšio smūgiai skriejo šalia vartų.

Tašką šiame mače 89-ąją minutę padėjo O.Verbickas. Saugas sulaukė tikslaus D.Naviko perdavimo ir tiksliu smūgiu į tolimąjį vartų kampą atliko dublį.

VIDEO: Rungtynių įvarčiai:

 Klaipėdos „Atlantas“ – Šiaulių „Šiauliai“ 4:0 (1:0)  

„Atlantas”: M.Malinauskas, R.Baravykas, K.Gnedojus, A.Jemelins, A.Jokšas, A.Bartkus, Z.Jesipovas (76 min. M.Maksimovas), D.Navikas, M.Papšys (83 min. M.Beneta), O.Verbickas, E.Razulis (76 min. R.Krušnauskas).

„Šiauliai“: A.Stinca, S.Caraulanas, V.Gašpuitis, T.Kozubajevas, J.Raziūnas (74 min. D.Medžiaušis), R.Gedminas (82 min. A.Juozapaitis), E.Jasaitis, M.Strauka, T.Vitukynas, M.Vorobjovas (66 min. J.Morozas), N.Tokičius.

Įvarčiai: E.Razulis (27, 54), O.Verbickas (72, 89).

Geltonos kortelės: K.Gnedojus (59) ; S.Caraulanas (33), M.Strauka (60).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius