-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo A lygos naujokas Kauno „Stumbras“ užtikrintai nugalėjo „Šiaulius“

Pirmosiose Lietuvos futbolo A lygos sezono rungtynėse Kauno „Stumbro“ futbolininkai 3:1 nugalėjo „Šiaulius“.
Kauno „Stumbras“
Kauno „Stumbras“ / V. Knyzelio/LFF.lt nuotr.

Šį sezoną aukščiausioje lygoje debiutuojantis Kauno klubas praėjusį sezoną tapo I lygos čempionais ir jau pirmose rungtynėse įrodė, kad nusipelnė vietos A lygoje.

Pirmajį sezono įvartį 12-ąją minutę įmušė Erikas Skripkinas. Po standartinės situacijos P.Valinčius kumščiu ne visai sėkmingai atmušė kamuolį, jis nukrito be priežiūros paliktam kauniečiui, kuris smūgiu pažeme išvedė „Stumbrą“ į priekį.

21-ąją minutę standartinės situacijos toliau žudė „Šiaulius“. Po pražangos ir perdavimo į baudos aikštelę nesėkmingai sužaidęs D.Medžiaušis nesugebėjo išmušti kamuolio, jis atiteko visiškai laisvam Audriui Račkui. Kapitonas savo šansą išnaudojo.

Dar už penkių minučių eilinis liapsusas „Šiaulių“ gynyboje kainavo įvartį. Svečiai darsyk nesėkmingai atmušė kamuolį, leisdami Artūrui Rimkevičiui puikiu tolimu smūgiu į viršutinį vartų kampą įmušti įvartį.

VIDEO: Artūro Rimkevičiaus įvartis

76-ąją minutę į „Stumbro“ vartus buvo skirtas 11 metrų baudinys. T.Eliošius baudos aikštelėje puikiai suklaidino iškart du varžovus, kiek sudelsė smūgiuoti ir buvo nugriautas R.Sadausko. Baudinį šaltakraujiškai realizavo Ramūnas Radavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius