Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo čempionės stoja į lemiamą mūšį Šveicarijoje

Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komanda trečiadienio vakarą stos į lemiamą dvikovą UEFA moterų Čempionių lygos šešioliktfinalio atsakomose rungtynėse Ciuriche su vietos „Frauen“ ekipa.
„Gintra-Universitetas“
„Gintra-Universitetas“

20 val. Lietuvos laiku lietuvaitės žengs į garsųjį „Letzigrund“ stadioną, kuriame 2008 metais vyko Europos vyrų futbolo čempionato kovos. Stadiono tribūnos futbolo rungtynių metu talpina per 30 tūkstančių aistruolių, o jame šeimininkauja „FC Zurich“ vyrų futbolo klubas.

Tiesa, „Letzigrund“ stadiono tribūnose toli gražu ne visada ošia tik futbolo gerbėjai – čia yra rengiami ir įvairių pasaulinių žvaigždžių koncertai. Pastaraisiais metais būtent šiame stadione koncerto metu talpinančiame apie 50 tūkstančių žiūrovų pasirodymais džiugino Robbis Williamsas, „Coldplay“, Beyonce, „Pink Floyd“ bei kiti garsūs atlikėjai ir grupės.

Rimanto Viktoravičiaus auklėtinių Šveicarijoje laukia nelengva užduotis. Prieš savaitę savo žiūrovų akivaizdoje Šiauliuose Lietuvos čempionės sužaidė lygiosiomis 1:1, todėl siekiant išplėšti aštuntfinalio bilietą šiaulietėms bus privalu bent sykį nuginkluoti varžovių vartininkę, kadangi nulinės lygiosios kelią į kitą etapą atvertų šveicarėms.

"Frauen" komandos vyriausiasis treneris Luca Fiorina po rungtynių Lietuvoje teigė, jog yra nusivylęs komandai nepavykus iškovoti pergalės, tačiau pabrėžė, kad visus taškus ant i bus galima sudėti Ciuriche.

Italų stratego planus pasistengs sujaukti autoritetų nepaisanti „Gintros-Universiteto“ komanda, kuri prieš trejus metus į Prahą šešioliktfinalio etape vyko turėdama tokį patį santykį – 1:1. Ar pavyks šiaulietėms pakartoti istorinį Lietuvos futbolo pasiekimą ir patekti tarp pajėgiausių 16 -os Europos moterų futbolo klubų, paaiškės jau šįvakar.

Rungtynes iš Šveicarijos tiesiogiai bus galima stebėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius