-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo čempionų gretose – žaidėjas iš Serbijos Marko Andjelkovičius

Panevėžio „Ekranas“ savo gretas papildė peržiūroje sėkmingai pasirodžiusiu vidurio saugu Marko Andjelkovič. Tai antrasis serbas, rungtyniausiantis Lietuvos čempionų ekipoje.
Marko Andjelkovičius
Marko Andjelkovičius / FC Ekranas

Futbolininko karjerą M.Andjelkovičius pradėjo savo gimtajame mieste, Belgrade. 2003 – 2007 metais priklausė „Partizan“, tačiau visą tą laiką buvo skolinamas kitiems Serbijos klubams. 2007–2008 m. sezone žaidėjas rungtyniavo Šveicarijos AC „Bellinzona“ klube, o po metų grįžo į Serbiją ir žaidė aukščiausiosios lygos klubuose – FK “Voždovac“ ir FK „Indjija”.

Futbolininkas į Panevėžį atvyko pirmosiomis šių metų dienomis, o sėkmingai adaptuotis naujoje vietoje padeda jo tautietis Dušan Matovič.

„Klube esu nuo sausio ir pirmieji įspūdžiai apie komandą, žaidėjus ir miestą yra labai geri. Man patinka klubo organizacija, čia sudarytos geros sąlygos, tad belieka treniruotis ir pateisinti pasitikėjimą“, – pažymėjo naujokas.

„Ekrane“ M.Andjelkovičius jau sužaidė penkerias ikisezonines rungtynes ir įmušė du įvarčius. Su serbu pasirašytas dvejų metų kontraktas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius