Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo rinktinė po pralaimėjimo Makedonijai: lygiosios būtų teisingesnis rezultatas

Po rezultatu 0:1 pralaimėtų rungtynių Makedonijoje Lietuvos rinktinės treneris vengras Csaba Laszlo teigė, kad žaidimu nenusivylė, bet akcentavo, kad komandai reikia pasitempti puolime. Futbolininkai tvirtino, kad rinktinė Skopjėje buvo verta lygiųjų.
Treniruotės akimirka
Lietuvos rinktinės futbolininkai / V.Januškos/LFF.lt nuotr.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo:

„Žaidimas nebuvo blogas, ypač pirmas 45 minutes daugmaž pavyko įgyvendinti planus. Stengėmės žaisti kompaktiškai ir į greitas atakas išvesti tris puolančius žaidėjus. Tačiau paskutinis perdavimas nuolat buvo netikslus. Įvartį praleidome dėl vienos klaidos kairiajame krašte. Per paskutines 20 minučių makedonai jau surengė pavojingų kontratakų. Gynyba ir saugų linija iš esmės esu patenkintas, tačiau reikia pagerinti žaidimą puolime. Turime susikurti daugiau progų ir priekyje būti pavojingesni."

Lietuvos rinktinės saugas Edgaras Česnauskis:

„Buvo apylygė kova, varžovai buvo lygiaverčiai. Lygiosios būtų teisingesnis rezultatas. Pliusas tame, kad vienas už kitą kovojome stengėmės, supratome, ko iš mūsų nori treneris. Pralaimėjome, nes turbūt pritrūko susitelkimo ginantis. Viena klaida nulėmė visą rungtynių eigą. Abi komandos nesukūrė šimtaprocenčių progų. Pusprogių turėjome, bet nepavykdavo paskutinė atakos stadija. Bet manau, jog pratybos pavyko."

Lietuvos rinktinės gynėjas Marius Žaliūkas:

„Esame nusivylę, nes nepavyko laimėti. Bet ir lygiosios būtų geras rezultatas. Deja, viena smulki klaidelė ir pralaimėjome. Varžovai gerai sužaidė kontratakoje ir mums teliko tik stebėti. Gynyboje sužaidėme neblogai, varžovai nebuvo itin agresyvūs, bet paskutiniame trečdalyje aikštės nesisekė užbaigti atakų. Turėsime stovyklą prieš atrankos ciklą ir galimybę ties tuo padirbėti."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius