-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo rinktinei Bosnijoje nepadės bėdų su geltonomis kortelėmis turintys Edgaras Česnauskis ir Saulius Mikoliūnas

Bosnijoje ir Hercegovinoje Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė turės verstis be dviejų svarbių futbolininkų – paskutinių rungtynių herojaus Edgaro Česnauskio ir kito komandos senbuvio Sauliaus Mikoliūno.
Saulius Mikoliūnas ir Edgaras Česnauskis
Saulius Mikoliūnas ir Edgaras Česnauskis / V. Januškos nuotr.

Abu rinktinės saugai dvikovoje su Lichtenšteinu gavo antrąsias geltonas korteles šiame arankos cikle ir vienerias rungtynes turės praleisti.

Po penktadienio rungtynių rinktinė pernakvojo Lichtenšteine ir autobusu grįžo į ankstesnę stovyklą Bad Viorishofene. Ten su komanda atsisveikino ir į savo klubus išvyko E.Česnauskis bei S.Mikoliūnas.

„Labai gaila, nes Saulius labai gerai sužaidė krašto gynėjo pozicijoje – tiek gindamasis, tiek atakuodamas, o Edgaras įmušė du svarbius įvarčius. Dabar treneriams bus galvos skausmas, kuo juos pakeisti“, – kalbėjo rinktinės gynėjas Marius Žaliūkas.

„Atsiranda galimybės kitiems žaidėjams atstovauti už savo šalį. Į rinktinę buvo pakviesti 23 žaidėjai, todėl turime po du į kiekvieną poziciją“, – teigė rinktinės trenerio asistentas Vitalijus Stankevičius.

Šeštadienį vakare rinktinė jau treniravosi Bad Viorishofene. Startinėje sudėtyje žaidę futbolininkai lengvai pasimankštino, o likę futbolininkai parungtyniavo mažame plote ir daug smūgiavo į vartus. Treniruotėje nebuvo tik Deivido Česnauskio ir Deivido Šembero, kurie liko pasiliko išsigydyti smulkias traumas.

Sekmadienį po pietų komanda išskris į Sarajevą, kur rengsis Zenicos mieste antradenį vyksiančioms 2014 m. FIFA Pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Bosnija ir Hercegovina.

Norite sužinoti daugiau sporto naujienų, pamatyti išskirtinių kadrų ir vaizdo įrašų, ar dalyvauti diskusijose bei konkursuose? Prisijunkite prie mūsų socialiniame tinkle „Facebook“ – 15min Sportas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius