Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo rinktinės reitingas smuktelėjo

Trečiadienį ketvirtą kartą šiemet paskelbtame Tarptautinės futbolo federacijų asociacijos (FIFA) pasaulio rinktinių reitinge Lietuvos ekipa per mėnesį prarado penkias pozicijas ir iš 52-os vietos nukrito į 57-ąją.
Rungtynių akimirka
Per pastarąsias dvejas rungtynes Lietuvos futbolininkai dukart nusileido prancūzams. / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

Po dviejų pralaimėjimų prancūzams Lietuvos futbolo rinktinė prarado 18 įskaitinių taškus ir dabar jų turi 555.

Po dviejų jau minėtų pergalių į dešimtą vietą iš dvyliktosios pakilo Lietuvos komandos varžovė 2010 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos septintojoje atrankos grupėje pasaulio vicečempionė Prancūzija (1074 tšk.).

Lietuvos futbolo rinktinę reitinge lenkia dar dvi varžovės: 7 atrankos grupės lyderė Serbija (819 tšk.)  iš 33-ios pozicijos pakilusi į 23-iąją ir nesėkmingai šiame atrankos cikle žaidžianti Rumunija (792), kuri iš 20-os vietos nukrito į 28-ą.

Žemiau nei lietuvių rikiuojasi tik į 78-ą vietą iš 88-osios pakilusi Austrijos (446 tšk.) rinktinė bei į 166-ą poziciją iš 185-osios šoktelėjusi Farerų salų (96 tšk.) ekipa.

Latvijos (541 tšk.) futbolo rinktinė per mėnesį pakilo į 61-ą vietą iš 71-osios, o Estija (293 tšk.), kovo mėnesį buvusi 126-a, dabar užima 115-ą vietą.

FIFA reitingo lyderė tebėra Europos čempionė Ispanijos (1729 tšk.) rinktinė, lenkianti antrą poziciją išsaugojusią Europos vicečempionę Vokietiją (1362 tšk.) bei trečią vietą užimančią Olandiją (1360 taškų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius