Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo rinktinės treneris Csaba Laszlo: „Komplimentai mano komandai, kad nugalėjome Lichtenšteiną“

Po pergalingai pasibaigusių Pasaulio futbolo čempionato atrankos G grupės rungtynių, kuriose Lietuva 2:0 nugalėjo Lichtenšteiną, komandos treneris Csaba Laszlo gyrė savo žaidėjus, kurie visą mačą laikėsi numatyto žaidimo plano.
Csaba Laszlo
Csaba Laszlo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Strategija buvo paprasta: „Kontroliuoti kamuolį ir neleisti Lichtenšteino rinktinei įsižaisti“. C.Laszlo pabrėžė, kad šiandieninis varžovas buvo stiprus, nes anksčiau ir stiprios rinktinės turėjo daug vargo su juo.

Lietuvos futbolo rinktinė antradienio vakarą padovanojo futbolo sirgaliams šventę – šalies nacionalinė komanda užtikrintai 2:0 įveikė Lichtenšteino ekipą. Csaba Laszlo vadovaujami futbolininkai po ilgo pergalių bado sugrįžo į pergalių kelią ir turnyro lentelėje pakilo į ketvirtąją vietą.

„Aš labai labai piktas, kad pralaimėjome mačą Latvijoje. Geriau negauti trijų taškų, tačiau ir nepralaimėti. Tačiau, manau, kad po to mačo komanda atsigavo ir save reabilitavo laimėdama šiandien. Mes turime būti labai labai patenkinti šiuo rezultatu, nes Graikija labai vargo ir laimėjo tik 1:0 Lichtenšteine. Slovakijai jų nepavyko įveikti, draugiškose rungtynėse Kroatija laimėjo 3:2. Latviai taip pat prarado taškus.

Šiandien nebuvo lengvos rungtynės. Reikėjo daug kantrybės.

Taigi, šiandien nebuvo lengvos rungtynės. Reikėjo daug kantrybės, sakiau: „Nebėkite ant peilio ašmenų. Spauskite juos, kontroliuokite kamuolį ir tegul jie bėgioja“. Pirmame kėlinyje mums tai tikrai gerai pavyko, antrame – taip pat, tačiau jau buvome truputį pavargę. Dar turėjome keletą gerų progų įvarčiui, tačiau nepavyko jų realizuoti.

Prieš tai Lichtenšteinas mus lengvai nugalėjo 2:0. Taigi, didelis komplimentas mano komandai, kad mes laimėjome šias rungtynes“, – po mačo kalbėjo vengras.

Atėjęs į spaudos konferenciją  C.Laszlo pusiau juokais paburbėjo, kad dėl Europos krepšinio čempionato, kuriam dabar skiriamas visas dėmesys, į futbolo rungtynes susirinko mažai žurnalistų.

„Lietuva pateko į kitą Europos krepšinio čempionato etapą, todėl čia spaudos konferencijoje nieko nėra. Visi domisi tik krepšiniu. Žinoma, aš linkiu kuo geriausios sėkmės Lietuvos krepšinio rinktinei“, – kalbėjo Lietuvos futbolo rinktinės treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius