Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas Ramūnas Radavičius: kaip žaidėme, tiek taškų ir surinkome

Lietuvos futbolo rinktinės ir Vilniaus „Žalgiris“ komandos saugas Ramūnas Radavičius mano, jog lietuvių pasiekti rezultatai spalio mėnesį vykusiose pasaulio futbolo čempionato atrankos varžybose – dėsningi.
Ramūnas Radavičius
Ramūnas Radavičius / LFF nuotr.

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė spalio mėnesį sužaidė dvejas 2014 metų pasaulio čempionato atrankos turnyro G grupės rungtynes, rašo portalas zalgiris-vilnius.lt

Praėjusį penktadienį (spalio 12 d.) lietuviai Vaduco "Rheinpark" stadione rezultatu 2:0 nugalėjo šeimininkę Lichtenšteino rinktinę ir iškovojo pirmąją pergalę atrankos cikle.

Tris svarbius taškus į savo sąskaitą įsirašę lietuviai antradienį (spalio 16 d.) nesugebėjo pasipriešinti grupės lyderei Bosnijai ir Hercegovinai. Susitikimas Zenicos mieste pralaimėtas 0:3.

Abejas rungtynes startinėje sudėtyje pradėjęs Ramūnas Radavičius reziumavo rinktinės pasirodymą šiame atrankos ciklo etape.

"Norėjome iškovoti keturis taškus, bet parsivežėme tris. Atsižvelgiant į tai, kaip žaidėme, rezultatas logiškas. Matėme dvi visiškai skirtingas rungtynes. Su Lichtenšteinu susitvarkėme, tačiau bosniai mus privertė lakstyti be kamuolio. Zenicoje sužaidėme prasčiau. Žinoma, rungtyniauti taip pat buvo žymiai sunkiau. Praleidome įvarčių seriją, bet toks futbolas. Kartais taip nutinka", - sako prie Vilniaus miesto futbolo draugijos "Žalgiris" ekipos jau prisijungęs saugas.

"Po pralaimėjimo Bosnijai ir Hercegovinai neturėjome daug laiko pakalbėti, aptarti mačą. Visi išvykome į savo komandas. Pavasarį vėl tęsime kovas, tačiau dabar dar anksti prognozuoti, ko galime tikėtis ateityje", - teigia R. Radavičius.

Lietuvos rinktinė šiuos metus baigs kontrolinėmis rungtynėmis Armėnijoje lapkričio 14-ąją, o kitą oficialų susitikimą žais kitų metų kovo mėnesį Slovakijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius