Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 27 /21:47

Lietuvos futbolo stebuklai: „Trakai“ ir „Sūduva“ iškovojo puikias pergales

Abu Europos lygos atrankos varžybose kovą tęsiantys Lietuvos klubai iškovojo pergales trečiajame etape. „Trakų“ ekipa namuose 2:1 įveikė „Škendija“ ekipą iš Makedonijos, o Marijampolės „Sūduva“ namuose net 3:0 sutriuškino „Sion“ futbolininkus iš Šveicarijos.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Abiejų rungtynių svarbiausius įvykius pranešėme gyvai šioje naujienoje.

„Trakai“ – „Škendija“

1 min. ĮVARTIS!!! Oscaras perėmė kamuolį iš gynėjo, kamuolys atšoko laisvam Maksimui Maksimovui, kuris gražiu smūgiu pažeme įmušė į tuščius vartus. „Škendija“ gynėjai patys sutrukdė savo vartininkui.

11 min. Per kelias minutes „Trakai“ turėjo dar pora gerų progų, o ypač geros neišnaudojo M.Maksimovas ir Oscaras, greitoje atakoje išbėgę du prieš du su gynėjais.

22 min. „Škendija“ futbolininkai prispaudė trakiškius prie vartų ir jau turėjo ne vieną puikią progą pasižymėti, tačiau šeimininkams šypsojosi sėkmė.

39 min. LYGIOSIOS. Įvartį po gynėjų klaidos pelnė S.Junioras.

50 min. Prasidėjus antrajam kėliniui „Škendija“ toliau spaudė „Trakų“ futbolininkus, kurie aikštėje atrodė nelabai užtikrintai.

52 min. ĮVARTIS!!! Puiki „Trakų“ ataka, perimtas iš gynėjų kamuolys, aukštas perdavimas į baudos aikštelę, kur MAKSIMAS MAKSIMOVAS galva įmušė antrą įvartį.

57 min. RAUDONA KORTELĖ. „Škendija“ įvarčio autorius S.Junioras po grubios pražangos aikštės viduryje buvo išvytas iš aikštės.

62 min. RAUDONA KORTELĖ. Netoli „Trakų“ vartų varžovą iš nugaros nupjovęs A.Cuculi gavo antrą geltoną kortelę.

75 min. Per 15 minučių su dviejų žaidėjų persvara „Trakai“ pavojingų epizodų nesukūrė. Atrodė, kad komanda sutrikusi, nes neįsivaizduoja, kaip reikia žaisti „pirmu numeriu“.

90 min. Pridėtas laikas prasidėjo „Trakams“ ir toliau „marinuojant“ laiką, bet nerandant rimtų progų prie varžovų vartų.

„Sūduva“ – „Sion“

3 min. ĮVARTIS!!! Tik prasidėjus rungtynėms Vaidas Slavickas standartinės situacijos metu nukreipė kamuolį į vartus. Atrodo, kad įvartis įskaitytas svečių žaidėjui, kaip smūgis į savus vartus.

9 min. ĮVARTIS!!! Įspūdingas Pauliaus Janušausko įvartis iš 25 metrų!

25 min. „Sion“ spaudimas didėjo, tačiau svečiai kol kas rimtų šansų neturėjo.

36 min. Žaidimas Marijampolėje visiškai lygus. Šeimininkai neleido svečiams perimti iniciatyvos ir atakuoti, nors „Sion“ kamuolį kontroliavo kiek dažniau.

58 min. Šveicarai keitė žaidėjus, norėdami primesti savo žaidimą marijampoliečiams, kas iki šiol sekėsi sunkiai.

73 min. „Sūduva“ tęsė sėkmingą žaidimą gynyboje, nors futbolo tikrai nebuvo galima pavadinti marijampoliečių atsimušinėjimu. „Sion“ turėjo progų, tačiau šimtaprocentinių šansų nebuvo.

90 min. ĮVARTIS!!! „Sūduva“ įmušė trečią įvartį. Jau per teisėjo pridėtą laiką šeimininkai kėlė kampinį, kamuolys atšoko KAROLIUI LAUKŽEMIUI, kuris smūgiu sukdamasis ore įkalė gražų įvartį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius