Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolininkai Marius Adamonis ir Klaidas Janonis – italų „Genoa“ klubo akiratyje

Lietuvos jaunių U-18 rinktinės futbolininkai Marius Adamonis ir Klaidas Janonis patraukė devyniskart Italijos „Serie A“ čempiono „Genoa“ dėmesį.
Futbolas
Futbolas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lietuva Futbolas

Puolėju rungtyniaujantis kaunietis K.Janonis ir vartininkas iš Panevėžio M.Adamonis savaitę viešėjo ir treniravosi viename iš seniausių Italijos futbolo klubų „Genoa“.

Pirmąją apsilankymo dieną vaikinai turėjo progą treniruotis su komandos dubleriais. Kitas likusias dienas K.Janonis ir M.Adamonis treniravosi su savo bendraamžiais.

„Manau, kad sekėsi gerai. Mus priėmė labai šiltai ir padėjo adaptuotis prie komandos. Klubas paliko labai gerą įspūdį. Norėtume ten sugrįžti. Tikiuosi, šis noras išsipildys“, - LFF.lt apie viešnagę seniausiame Italijos futbolo klube pasakojo M.Adamonis.

Rungtyniavome su kitais 1997 metais gimusiais klubo auklėtiniais bei kartą treniravomės su klubo dubleriais. Kiek girdėjau, patikau treneriams. Jie minėjo, kad vasarą vėl susitiksime.

Jam antrino ir K.Janonis, kuriam Italijos klubas taip pat įstrigo atmintyje.

„Mus priėmė išties draugiškai, todėl viskas paliko labai gerą įspūdį. Rungtyniavome su kitais 1997 metais gimusiais klubo auklėtiniais bei kartą treniravomės su klubo dubleriais. Kiek girdėjau, patikau treneriams. Jie minėjo, kad vasarą vėl susitiksime“, - teigė K.Janonis.

„Genoa“ klubo dėmesį lietuviai atkreipė dar praeitų metų rudenį, kuomet Lietuvoje vykusio Europos U-17 čempionato atrankos rungtynėse Lietuva nenusileido italams ir sužaidė lygiosiomis 0:0.

Šių metų pradžioje kitame Genoa miesto klube „Sampdoria“ stažavosi ir kitas Lietuvos U-18 rinktinės puolėjas Edvinas Baniulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius