-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos nacionalinė salės futbolo rinktinė nugalėjo Anglijos ekipą

Lietuvos salės futbolo rinktinė Londono priemiestyje Barkinge antrosiose kontrolinėse rungtynėse 2:0 (1:0) įveikė Anglijos futbolininkus ir atsirevanšavo už pirmoje dvikovoje patirtą nesėkmę (1:2).
Lietuvos salės futbolo rinktinė
Lietuvos salės futbolo rinktinė / LFF nuotr.

Lietuviams pergalę lėmė pirmajame kėlinyje Mariaus Bezykornovo (10 min.) realizuotas 6 m baudinys bei antrajame kėlinyje pelnytas Vokietijoje rungtyniaujančio Jurijaus Jeremejevo (29 min.) įvartis.

„Išanalizavome pirmąsias rungtynes ir sumažinome savo klaidas bei sugebėjome apriboti varžovų laisvę puolime. Džiaugiuosi, jog nepraleidome įvarčio. Ir jeigu meistriškumu laimėti dar negalime, tai šią dvikovą pavyko laimėti taktiškai gera gynyba bei žaidėjai pademonstravo, jog turi didelę širdį“, – po rungtynių sakė Lietuvos salės futbolo rinktinės treneris Kęstutis Rudžionis.

Antrajame kontroliniame mače rinktinės treneriai buvo priversti verstis be traumą patyrusio pagrindinio komandos vartininko Mindaugo Labucko, į jo vietą stojo Vitalijus Bajus. Vis dar negalėjo žaisti Arūnas Šteinas.

“Pirmose rungtynėse traumą patyrė Mindaugas Labuckas, o šioje dvikovoje likus žaist keturioms minutėms aikštę buvo priverstas palikti ir V.Bajus. Į jo vietą leidome M.Bezykornovą, kuris mūsų nenuvylė ir reikiamu momentu išgelbėjo komandą. Ačiū Dievui, mūsų daktaro dėka V.Bajus po kelių minučių grįžo ginti vartų“, – keblią situaciją dvikovos pabaigoje pakomentavo rinktinės treneris.

Lietuvos komanda išsaugojo persvarą ir padovanojo pergalę gausiai ir garsiai juos palaikusiems sirgaliams.

„Šioje kelionėje pasiekėme savo tikslus – išbandėme nemažai naujų rinktinės kandidatų bei įgavome naudingos patirties. Beje po rungtynių buvo smagu sulaukti pagyrų iš Anglijos komandos trenerio bei šios šalies salės futbolo specialistų“, – sakė K.Rudžionis.

Grįžusi iš Anglijos Lietuvos rinktinė gruodžio 6-8 dienomis planuoja dalyvauti Baltijos salės futbolo taurės turnyre su Latvijos ir Estijos rinktinėmis.

Tai buvo jau trečioji Lietuvos ir Anglijos salės futbolo rinktinių akistata šiemet. Sausį komandos susitiko Europos salės futbolo čempionato atrankos turnyre Kaune. Tuomet mūsiškiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 3:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius