Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos pirmoji futbolo lyga: Vilniaus „MRU“ kyla į ketvirtą vietą

Antrą pergalę iš eilės Lietuvos futbolo pirmoje lygoje iškovojo Vilniaus „MRU“ klubas. Visas rungtynes aikštelėje dominavę vilniečiai sutriuškino svečius iš Jonavos ir turnyro lentelėjo pakilo į ketvirtą vietą.
MRU – „Lietava“
MRU – „Lietava“ / Sauliaus Čirbos nuotr.

Antradienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione vykusiose aštuntojo turo rungtynėse „MRU“ 4:0 (2:0) įrodė pranašumą prieš Jonavos „Lietavos“ vienuolikę.

Jau 10-ą minutę Tomas Mickevičius netikėtu smūgiu baudos aikštelėje nuginklavo varžovų vartininką ir išvedė šeimininkus į priekį. Vos po 4 minučių po puikaus perdavimo iš savo aikštelės pusės įvartį pelnė Justinas Baltrimavičius. Vėliau žaidimas išsilygino, bet pirmajame kėlinyje daugiau įvarčių pasiekta nebuvo.

VIDEO: Įvarčiai

Vos prasidėjus antrajam kėliniui, 47-ą minutę, Tomas Miklinevičius atsidūrė vienas prieš „Lietavos“ vartininką Modestą Stonį ir pelnė trečiąjį rungtynių įvartį. Dar po 9 minučių gražų įvartį pelnė vienas „MRU“ ekipos lyderių Gajus Kulbis ir mačo nugalėtojas tapo aiškus. Vėliau „MRU“ turėjo dar bent keletą progų pasižymėti, bet kamuolys porą sykių atsimušė į virpstą, dar kelis kartus „Lietavos“ vartus apgynė vartininkas.

„Pergalę lėmė nusiteikimas, kova kiekviename aikštės centimetre, progų realizavimas. Gynyba pas mus visada nebloga, tik anksčiau turėdavome problemų su progų realizacija. Daug dirbame su tuo ir šiandien pavyko įmušti 4 įvarčius, dar tiek pat galėjome pasižymėti. Viskas gerai, judame į priekį“, – apie rungtynes pasakojo „MRU“ komandos žaidėjas Gajus Kulbis.

„Taškai buvo reikalingi abiems komandoms. Bet mes praleidome lengvus įvarčius, kokių praleisti negalima. Tai mums kiek sutrikdė. Pirmo kėlinio pabaigoje žaidėme gerai, bet antrajame kėlinyje mus vėl žlugdė klaidos gynyboje. „MRU“ parodė, kad šiuo metu yra stipresni ir verti būti aukščiau nei mes“, – mintimis dalinosi „Lietavos“ treneris Vytautas Stanevičius.

VIDEO: Komentarai

Su 14 taškų „MRU“ futbolo klubas turnyro lentelėje pakilo į ketvirtą poziciją. o 11 taškų surinkusi „Lietava“ smuktelėjo į devintą vietą.

Vilniaus „MRU“ – Jonavos „Lietava“ 4:0 (2:0).

LFF stadionas, 35 žiūrovai, teisėjas – V.Kazlauskas (Kaunas). Įvarčiai: 10 min. T.Mickevičius, 14 min. J.Baltrimavičius, 47 min. T.Miklinevičius, 56 min. G.Kulbis („MRU“)
Įspėti: 45 min. T.Mickevičius, 83 min. R.Juška („MRU“)

Kitas rungtynes Vilniaus FK „MRU“ žais su Kauno „Spyriu“ birželio 7 d. (šešt.), 21:00 val., Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione

Vilniaus „MRU“ didieji rėmėjai: Mykolo Romerio universitetas, „TiuMenas“; partneriai „15min.lt“, „Gemma“, „Maistas sportui“, „Perskindol“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius