-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos rinktinė užsakomuoju reisu atvyko į Juodkalniją

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė sekmadienį atvyko į Juodkalniją, kur pirmadienį pratęs kovas UEFA Tautų lygoje. Mūsiškiai pirmame C lygos susitikime 0:1 nusileido serbams, o Juodkalnija išvykoje sužaidė 0:0 su Rumunija.
Lietuvos rinktinė atvyko į Juodkalniją
Lietuvos rinktinė atvyko į Juodkalniją / nuotr. LFF.lt

Į Podgoricą atvyko 22 Lietuvos rinktinės žaidėjai, nes jaunasis Danielis Romanovskis išvyko į Lietuvos U21 rinktinę, kuri antradienį žais Europos čempionato atrankos rungtynes su danais.

Lietuvos rinktinė Juodkalniją pasiekė po 2 valandas trukusio užsakomojo skrydžio. Rinktinė vyko „Boeing 737“ lėktuvu, kuris buvo specialiai modifikuotas pritaikant jį sporto komandoms.

nuotr. LFF.lt/Lietuvos rinktinės kelionė į Juodkalniją
nuotr. LFF.lt/Lietuvos rinktinės kelionė į Juodkalniją

„Tarp dviejų rungtynių laikas atsistatymui yra ribotas, todėl norisi, kad vyrai ir atsistatytų greičiau, ir patogiai nuskristų, – sakė Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Tomas Danilevičius. – Stengiamės ir sudarome sąlygas, kad rinktinės žaidėjams viskas būtų geriausia ir kelionė neturėtų įtakos rezultatams.

„Geros sąlygos kelionėje sportininkams yra labai svarbu. Kuo greičiau ir patogiau atvyksti iš taško A į tašką B, tuo daugiau laiko turi pailsėti ir pasiruošti rungtynėms, – kalbėjo Lietuvos rinktinės saugas Mantas Kuklys. – Šįkart atvykome labai greitai, patogus lėktuvas, didelis privalumas mums.“

VIDEO: Lietuvos rinktinė atvyko į Juodkalniją

Lietuvos rinktinė sekmadienio vakarą surengs pirmą ir vienintelę treniruotę „Gradski“ stadione, kuris talpina 15 tūkstančių žiūrovų.

Ruošiamės tik pergalei, – teigė M.Kuklys. – Nuotaikos neblogos, pirmame mače buvo daug pozityvo, dabar svarbu išnaudoti savo progas. Kai turėsime bent menkiausią progą ir ją išnaudosime, rezultatas bus teigiamas.“

Juodkalnijos ir Lietuvos rinktinių rungtynės pirmadienį vyks 21:45 val. Lietuvos laiku. Jas tiesiogiai transliuos LRT televizija.

VIDEO: Įkaitę „Vieni vartai“: Lietuvos debiutas Tautų lygoje ir serbų keiksmai rūbinėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius