-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos rinktinės lyderis Marius Stankevičius dėl tragiškos aikštės priverstas raudonuoti prieš ispanus

„Treneri, o mes tikrai žaisime ant tokios aikštės? Ką aš turėsiu pasakyti ispanams?“, – dar prieš penktadienio rungtynes su Lenkija surengtos Lietuvos rinktinės treniruotės pradžioje šį klausimą Raimundui Žutautui uždavęs Marius Stankevičius žodžių į vatą nevyniojo ir pirmadienį surengtos spaudos konferencijos metu.
Marius Stankevičius
Marius Stankevičius. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ispanijos „Valencia“ garbę ginantis 29 metų M.Stankevičius priverstas raudonuoti prieš į futbolo provincija vadinamą Lietuvą atvykusius savo kolegas bei priešininkus iš kitų stipriausių Ispanijos klubų.

Tiek Ispanijos, tiek ir Lietuvos žiniasklaidai kalbant ne apie komandų demonstruojamą formą, o apie varganą S.Dariaus ir S.Girėno stadiono veją, Lietuvos rinktinės futbolininkai stengiasi susikoncentruoti į pasiruošimą mačui su stipriausia pasaulio ekipa.

„Visi ruošiamės rungtynėms. Ar jos bus, nuspręs komisarai. Tai tikrai nepriklausys nuo mūsų, – teigė vienas pagrindinių rinktinės ramsčių. – O dėl aikštės kokybės nesmagu ne tik man. Nesmagu visiems komandos žaidėjams. Mes visi norime žaisti geros kokybės aikštėje ir jausti malonumą. Tačiau ką turime, tą turime. Prieš rungtynes mes nesijaučiame taip, kaip turėtume jaustis. Bet kol kas mūsų veidas yra toks. Tikiuosi, kad jis kažkada pasikeis.“

Lietuvos rinktinės treneris R.Žutautas, kalbėdamas apie smėlio bei retais rudos žolės stagarais padengtą veją, pareiškė, jog tai gali tapti vienu iš jo vadovaujamos komandos pranašumų.

„Mes juk labiau įpratę prie prastesnių aikščių. Ar tai taps mūsų pranašumu? Manau, kad gali. Juk kurti ant prastos aikštės yra kur kas sunkiau nei gintis“, – teigė rinktinės treneris.

R.Žutautas patikino antradienį į aikštelę išleisiantis tik vieną puolėją: „Tiesiog žaisime savo žaidimą ir tiek. Kalbant apie varžovus, sklando gandai, kad patys geriausi jų puolėjai galbūt ir nežais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius