Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos sporto žurnalistai 8:3 sutriuškino latvius

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubas „Pressas“ tęsia tradiciją ir prieš nacionalinės Lietuvos futbolo rinktinės rungtynes futbolo aikštėje susitinka su Lietuvoje viešinčiais svečių sporto žurnalistais. Penktadienį LFF stadione Lietuvos sporto žurnalistai susitiko su kolegomis iš Latvijos.
Lietuvos žurnalistų rinktinė
Lietuvos žurnalistų rinktinė
Temos: 2 Latvija Futbolas

Svečiams atsirevanšuoti už pralaimėjimą Rygoje 0:4 nepavyko. Lietuviai vėl laimėjo triuškinamu rezultatu 8:3. Net keturis įvarčius į svečių vartus įmušė Gintautas Dulskas, dukart pasižymėjo gimtadienį šventęs Vitalijus Bilevičius, Rygoje net tris įvarčius įmušęs Nerijus Kesminas šįkart apsiribojo vienu įvarčiu, o dar vieną kartą kamuolį į savo vartus pasiuntė patys latviai.

Per šį Lietuvos rinktinės atrankos į pasaulio čempionato ciklą, Lietuvos žurnalistai iškovojo tris pergales – dukart nugalėti latviai ir įveikti Graikijos žurnalistai.

„Prieš keletą metų gimusi idėja suklestėjo ir sulaukia vis daugiau dėmesio. Kitą antradienį numatytos Lietuvos sporto žurnalistų rungtynės su kolegomis iš Bosnijos ir Hercegovinos. Lietuvoje jau susitikome su Lenkijos, Škotijos, Danijos, Latvijos ir Graikijos žurnalistais“, – sako „Presso“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Be Europos rinktinių, „Presso“ kvietimu Lietuvoje lankėsi ir žurnalistų komandos iš kitų žemynų – Lietuvoje viešėjo Japonijos ir Egipto komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius